İŞTE TONYA'NIN HİZMET EKİBİ

Toplantıda mevcut Belediye Meclis üyelerine plaket verilirken, yeni dönemde Meclis üyeliğine aday olan kişiler de tek tek davetlilere tanıtıldı. Her biri vizyonlu, donanımlı Belediye Meclis üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Murat Güney (Mühendis), Ahmet Seyit Alışkan (Emekli Astsubay), Ahmet Esmer (Öğretmen), Mehmet Emin Birinci (İnşaat Teknikeri), İsmail Turan (Serbest Meslek), Özlem Bahadır (Öğretmen), Ömer Tan (Harita Mühendisi) Tahsin Aslan (Emekli), Ahmet Birinci (Mimar), Ahmet Beşel (Şoför), Serpil Çakıroğlu (Esnaf).
İLÇEMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Toplantıda partililere seslenen Belediye Başkan adayı Osman Beşel, "Hayatım boyunca her zaman Tonya’mıza hizmet etmeye çalıştım. Belediye başkanı olduğum dönemde de Sayın Vekilimiz, bu yörenin evladı Salih Cora ile ilçemize çok önemli hizmetler getirdik. Sayın Vekilimiz ile Tonya'nın geleceği için büyük bir mücadele verdik. Tonya'ya yapılamayanı yaptık. Belediye'nin bir kuruşunu boşa harcamadım. 1 lira ile 10 liralık işler yapmaya çalıştım. Kişi ayırt etmeksizin her bir hemşehrimize eşit mesafede olduk. Hepsinin derdi ile dertlendik, mutlu günlerinde yanlarında olduk. Tonya'mıza çok önemli projeler yaptık. Bunlara yenilerini eklemek istiyoruz. Seçildiğim günden beri adaletden hiç ayrılmadan hizmet etmeye çalıştım, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Hizmet ve dürüstlük şiarımdır. Birlikte çalıştığım belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza da hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz. Şimdi bayrak yarışını alan genç ve dinamik bir ekip ile güzel işler yapmaya talibiz" şeklinde konuştu.
BAYRAM GÜNÜ GİBİ MUTLU OLUYORUM
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora da yaptığı konuşmada, "Çok güzel bir havada gerçekleşen aday tanıtım toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Buraya her geldiğimde bir bayram sevinci büyük bir heyecan yaşıyorum, mutlu oluyorum. Burası benim ata yurdum. Burada bulunmaktan, Tonya’ya hizmet etmekten, hemşehrilerimin emrine amade olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Burada bir milletvekili olarak bulunuyorsam sizin katkılarınız, emekleriniz, gayretleriniz ve dualarınız sayesindedir. Allah hepinizden razı olsun" dedi.
OSMAN BEŞEL OLMASAYDI OLMAZDI
Osman Beşel’in Tonya için bir şans olduğunun altını çizen Cora şöyle devam etti: "Osman Beşel günde iki kilo süt veren bir sığır ile 10 tane hızanı bakar. Onun hizmetlerinin yanı sıra en önemli özelliği; ahlakı, dürüstlüğü, samimiyeti, gayreti ve adaletli olmasıdır. Hizmetleri daim olsun inşallah. Başkanımız halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile her bir mahalleye ve her bir hemşehrisine hizmet etmeye çalışmıştır. Tonya’ya hizmet getirmek için büyük bir gayret ortaya koyuyor. Onunla Tonya’da ilkleri gerçekleştirdik. Osman Beşel olmasaydı buraya hizmetleri tek başıma getiremezdim. İşin mutfağında o var. O projeleri hazırlıyor, biz de hizmeti koparmak için mücadele ediyoruz. Neredeyse Osman Beşel olmasaydı olmayacaktı diyebileceğimiz hizmetleri var Tonya'da."
 
PROJELER DURMADAN DEVAM EDECEK
yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Cora şöyle devam etti:" 84 milyon TL’ye İskenderli-Tonya yolunun ihalesini yaptık ve çalışmasına başlandı. Tonya güneye doğru sıkışmış, çıkmaz sokak olarak nitelendirilebilecek durumdaydı. Artık Tonya-Kürtün arası karayolları ağına alındı, haritası çıkarıldı, ihalesi yapıldı. Önümüzdeki yıl yapımına başlanacak. Bu bizim için vizyon projesidir. Tonya çayırbağı Düzköy yolunu yeniden güçlü bir firmaya vereceğiz ve bu yolu da hızla bitireceğiz. Başkanımız burada 100 km beton yol yapmıştır. Önümüzdeki dönemde 100 km daha yol yapmayı planlıyoruz. Canikdere şelalesi Tonya’yı dünyaya tanıtacak bir projedir. Adı vardı gören yoktu. Güzel bir hizmet oldu. Yeni dönemde doğalgazı Tonya’ya kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımızın da trabzon mitingde söylediği gibi 50 yataklı modern devlet hastanesi 100 yatak kapasitesine çıkarılacak şekilde bu sene yapımına başlanacaktır."
ÇOK UYUMLU BİR ÇALIŞMA YAPTIK
Başkan Osman Beşel ile çok uyumlu bir çalışma yaptıklarını dile getiren Cora sözlerini şöyle devam etti :"Tonya Süt konusunda biz bütün bedenimizi taşın altına koyduk. Tonya Süt Tonya'lının seçim projesi değil geçim projesidir. Burayı seçim malzemesi olarak asla kullanmayız. 200 dönümlük bir yer bulabilirsek Hayvancılık, İhtişsas ve organize Sanayi Bölgesi için bakanlıktan yer bulmamızı söylediler. Yer sorununu çözersek Hayvancılık İhtisas ve Sanayi Bölgesi’ni bu yörenin diğer ilçeleri ile entegre bir şekilde yapmayı planlamaktayız" diye konuştu.

GENÇ VE DİNAMİK BİR MECLİS LİSTESİ
Cora sözlerini şöyle tamamladı: "Mevcut meclis üyelerimiz ile  çok değerli çalışmalar yaptık. Onlarla devam edilmemesi konusunda iyi ya da kötü çalıştılar anlamı çıkarılmasın. Siyasette yenilenmek vardır. Daha fazla isim yetiştirmeliyiz. Gençlerimize ve yeni meclis üyesi arkadaşlara çok güveniyoruz. Meclis üyesi adaylarımızın her biri bir birinden donanımlı ve liyakatlidir. Mühendis var , mimar var, öğretmen var, esnaf var, kısaca halkımızın her kesimini temsil eden arkadaşlarımız buradalar. Her bir meclis üyesi adayımız belediye başkanlığı yapabilecek donanıma sahiptir. Yarın onlarda belediye başkanı olacak, milletvekili olacak, ilçemize hizmet edeceklerdir. Gecelerini gündüzlerine katarak Tonya’ya çok büyük hizmetler getireceklerine inanıyoruz. Gecelerini gündüzlerine katarak Tonya’ya önemli hizmetler getireceklerine inanıyoruz. Tonya’ya hizmet yakışıyor, Tonyalı yapılan hizmeti unutmuyor. Burada vefalı insanlar vardır. Her gittiğimiz yerde onların duası ile karlıaşıyoruz. Allah onlardan razı olsun. Gazamız mübarek olsun." gündüzlerine katarak Tonya’ya önemli hizmetler getireceklerine inanıyoruz. Tonya’ya hizmet yakışıyor, Tonyalı yapılan hizmeti unutmuyor. Burada vefalı insanlar vardır. Her gittiğimiz yerde onların duası ile karşılaşıyoruz. Allah onlardan razı olsun. Gazamız mübarek olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.