Kadınların atışması davalık oldu

Trabzon’da boşanma aşamasında olan erkek kardeşinin eşi N.K., ile arasında husumet bulunan A.A. adlı genç kadının sosyal medya hesabı üzerinden sarf ettiği sözler başına dert açtı. N.K., ‘O yılan dilini bir daha babama uzatırsan, keser eline veririm.” şeklinde kendisine mesaj gönderen A.A.’dan şikayetçi.  oldu.  Savcı, A.A. hakkında tehdit suçundan dava açılmasını istedi.  Kadınların sosyal medyadan birbirine sarf ettikleri sözler şaşkınlık yarattı. Şikayet üzerine tehdit içerikli sözleri sarf eden kadına dava açıldı.

KADININ SÖZLERİ ŞAŞIRTTI

Trabzon’da kadınlar arasında sosyal medyada baş gösteren kavgada sarf edilen sözler insanları şaşkına çevirdi.  Boşanma aşamasında olan erkek kardeşinin eşi A.A. ile arasında husumet bulunan N.K. adlı genç kadının sosyal medya hesabı üzerinden sarf ettiği sözler başını derde soktu. Hakarete uğrayan N.K., kardeşinin eşinin eşini kendisini tehdit ettiğini belirterek polise sığındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

N.K., ‘O yılan dilini bir daha babama uzatırsan, keser eline veririm. Babama dil uzatacağına sıkıyorsa gel bana uzat’ şeklinde kendisine mesaj gönderen A.A.’dan şikayetçi oldu. A.A. hakkında soruşturma başlatıldı. Gözaltın alınan A.A. hakkındaki suçlamaları reddetti. Soruşturma sonucunda savcı A.A.’nın tehdit suçundan 6 aydan iki yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına karar vererek, hazırladığı dosyayı Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi.
 

Anahtar Kelimeler:
KadınSavcıSosyalAsliyeGel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.