Kapatma genelgesine uymayan iş yerlerine ceza

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreli kapatılan iş yerlerine denetimlerini sürdürüyor. Trabzon İl genelinde polis ve jandarmayla beraber yapılan denetimlerde 233 iş yeri bilgiledirilirken 99 iş yerine ise ceza uygulandığı kaydedildi. İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 16 Mart tarihi itibaren geçici olarak kapatılan iş yerleri ile ilgili denetimler Trabzon’da hız kesmeden devam ediyor. Jandarma, Polis ve Zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde kapalı olması gereken ancak faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen çay ocakları ve kahvehanelere yasal işlem yapıldığı bildirildi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden edinilen bilgiye göre Trabzon İl Genelinde yapılan kontrollerde 233 işletme bilgilendirilerek kapatılırken, bu bilgilendirmeye uymayan 99 işletmeye ise cezai işlem uygulandığı kaydedildi. Kontrollerin aralıksız olarak sürdürüleceği kaydedilirken işletmelerin izin verilinceye kadar kapalı kalması gerektiği vurgulandı.   

 

Anahtar Kelimeler:
CezaJandarmaIşyeri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.