Trabzon Emniyet Müdürü Alper’den videolu uyarı...

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper yayınladığı video ile vatandaşları bayramda trafik kazaları konusunda uyardı. Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Kurban Bayramı’nda trafikte alınacak tedbirlerle ilgili bir video yayınladı.Trafik kurallarına uyulması noktasında uyarılarda bulunan Emniyet Müdürü Alper, “Kaza geliyorum der, kulak verelim yeterli. Direksiyon başındayken lütfen kapsama alanı dışında olalım. Uykumuzu yolda değil evimizde alalım” dedi.

Alper videoda şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Trabzonlular İçişleri Bakanlığımızın 81 il valiliğine gönderdiği genelge gereğince, Kurban Bayramı öncesinde alınması gereken Trafik tedbirleri Sayın valimizin talimatları ile Emniyet ve Jandarma görevlilerimiz tarafından planlanmıştır. Ancak Bizim yaptığımız bu planların başarılı olması, sizlerin kurallara uymanızla mümkün olacaktır. Kaza geliyorum der, kulak verelim yeterli. Direksiyon başındayken lütfen kapsama alanı dışında olalım. Uykumuzu yolda değil evimizde alalım. Kurallar bizi korkutmak için değil, korumak içindir. Kaskımız bizim kaskomuzdur. Unutmayalım ki uyulan her trafik kuralının bir nedeni, uyulmayan kuralların ise bir bedeli vardır. Trafik kurallarını yabana, yaşamımızı da riske atmayalım. Trafik başarıya giden yoldaki bekleme süresidir. İster sürücü olalım ister yaya, aksatmadan uyalım her kurala. Bu vesile ile mübarek Kurban bayramınızı canı gönülden tebrik eder, saygılar sunarım.”

Anahtar Kelimeler:
BayramKazaTrafikUyarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.