Mahallelerimiz  marka olacak

Yomra'nın Sancak Mahallesi'nde seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, yapacakları çalışmalarla mahallelerin sorunlarına kısa sürede çözüm getireceklerini söyledi. Yomra'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelerine de özel önem vereceklerini ifade eden Bıyık, "Merkez mahallelerimizi doğalgazla donatacağız. Altyapı sorunlarını kısa sürede ortadan kaldıracağız. Bu çalışmalarımızın hemen ardından sokak sağlıklaştırma çalışmalarına başlayacağız. Yomra'mızın cadde ve sokakları görenlerin hayran kalacağı hale gelecek. İlçemize çok önemli sosyal alanlar kazandıracağız. Park ve bahçeler, yeşil alanlar, şehir meydanları, yürüyüş ve bisiklet yolu, seyir terası, otoparklar ve kapalı pazar yerleri ile ilçemizin merkez mahallelerini ihya edeceğiz. Bunları Yomra'mıza kazandırmak hiçte zor değil. İlçemizin yetiştirdiği akademisyenlerle sık sık bir araya geleceğiz. Yapacağımız çalışmalara Yomralılarla hep birlikte karar vereceğiz. Birlikte planlayacağız, birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız, birlikte yaşayacağız" diye konustu. 

Yomra'nın kırsal mahallelerine de özel önem vereceklerini belirten Bıyık, "Bugün çok sayıda mahallemize ulaşım hizmeti bile verilmiyor. Gerek AB projelerinden yararlanarak, gerekse ilgili kamu kuruluşları ile yapacağımız çalışmalarla bu ulaşım sorununu çözeceğiz. Kırsal mahallelerimizdeki kadınlarımızın para kazanması için halı dokuma projesi ve köy pazarı projemizi uygulamaya koyacağız. Kırsal mahallelerimizdeki yol sorunlarını akılcı ve kalıcı çalışmalarımızla çözeceğiz. Yomra'mızı sahilinden kırsalına, şehrimizin en yaşanılabilir ilçesi haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.