Meteorolojiden, Trabzon'a uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon ve bölgenin yüksek kesimleri için uyarı yayınladı. Yayınlanan uyarıda kar yağışı beklendiği ifade edildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğlen saatlerinden itibaren Trabzon dahil Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı beklendiği ifade edildi.
Yapılan bilgilendirmede,
“Bugün (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren Gümüşhane’de kuvvetli (5 - 20 cm), Ordu ve Giresun’un yüksek kesimleri ile akşam saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Artvin illerinin yüksek kesimleri ve Bayburt’ta yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışları beklendiğinden, ulaşımda, aksamalar buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105