Meydanda riskli tadilat!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından meydanda gerçekleştirilen sağlıklaştırma projesi sürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda meydandaki otobüs durağının hemen arkasında tadilatı süren binada gerekli tedbirlerin alınmadığı ve halkın canının tehlikeye atıldığı görülürken vatandaş da tepki gösterdi.

VATANDAŞ RİSKLİ TADİLATA TEPKİLİ

Trabzon Atatürk Alanında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen meydan sağlıklaştırma projesi hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda meydandaki tek otobüs durağının hemen ardındaki binada tadilat çalışmalarına geçildi. Söz konusu binada yapılan tadilatta bina ve çevresinde güvenlik önlemleri alınmazken, otobüs durağında bekleyen vatandaşlar için ise büyük risk oluşuyor. Tadilatı yapılacak olan binanın dış cephesine koruyucu giydirme yapılmamasına tepki gösteren vatandaşlardan Sabri Çebi, “Durakta risk altında otobüs bekliyoruz. Tadilat yapılıyor ama güvenlik önlemi alınmıyor. Bu nasıl tadilat! Biz de yıllarca inşaat işi yaptık. Bu uygulamayı biz yapsak hemen tepemize biniyorlardı. Ancak biz risk altında otobüs bekliyoruz.” diye konuştu.

“YA BİR ŞEY DÜŞERSE?”

Güvenlik önlemi alınmayan tadilata tepki gösteren bir diğer vatandaş Cemil Sarı ise, “Tadilat yapılıyor. Trabzon güzelleşiyor ama ya başımıza bir şey düşerse? Bunun hesabını kim verecek? İskelede boya kapları, baretler ve nice malzeme var. Ya bina güvenlik içinde giydirilsin ya da durak buradan kaldırılsın. Başkanımız Murat Zorluoğu sağduyu sahibi bir insan. Vatandaşın isteklerini görmezden gelmez. Buna mutlaka karşı çıkar.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirAtatürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105