MÜHİMMAT DEPOSU BULUNDU

Giresun’un Espiye İlçesi Seydi Köyü kırsalında güvenlik güçlerine teslim olan Kawa kod adlı terörist Behruz Dudkanlu, yer göstermeye devam ediyor. İranlı terörist, Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi Kızılali Dağı Bölgesinde birbirinden yaklaşık 50’şer metre uzaklıkta üçı depoyu güvenlik güçlerine gösterdi. Mühimmat deposu ve yaşam malzemesi ve patlayıcı yapımında kullanılan 50 kg amonyum nitrat ele geçirildi. Depoda roket atar ve mühimmat da bulundu.

ÜÇ YILDA 19 AYRI SALDIRADA YER ALMIŞ

2015-2018 yıllara arasında Zeynel çevrim kodlu grupta yer aldığı belirlenen İranlı terörist Behruz Dudkanlu, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon’da gerçekleştirdiği 19 saldırıda 10 şehit ve 18 yaralı olduğu ortaya çıktı. PKK terör örgütü içerisinde Zerdeş ve Zağros kodlu telsizleri kullandığını belirlenen PKK'lı terör örgütü üyesinin 2014 yılında bölgeye geldiği belirlendi. Bu arada Trabzon kırsalında bir depoda ele geçen tablet ve ajanda inceleniyor.

Anahtar Kelimeler:
PkkMühimmatRoket
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.