Mustafa Bıyık İstifa Etti Mi?

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti’den yarın istifa edecek. 31 Mart Yerel seçimlerinden büyük bir hayal kırıklığı ile ayrılan İYİ Parti’nin ayakta kalan belediye başkanlarından biri olan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın partisinden istifa edeceği iddia edildi. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın  Koray Aydın’ın genel başkanlık seçimini kaybetmesi üzerine İYİ Parti’den istifa kararı aldığı ileri sürüldü.Başkan Bıyık, '31 Mart’ta başarısızlığa yol açan politikanın yeni yönetimle devam edeceğini ve partinin başarıya ulaşamayacağını düşünüyorum' şeklinde söylemlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Koray Aydın ile yapacağı görüşmeden sonra yarın kararını açıklayacak olan Başkan Bıyık'ın alacağı kararı merakla bekleniyor. Başkan Bıyık'ın olası istifası sonrasında hangi partiye geçeceği merak konusu oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.