Avukatın "ölüm" gecesi!

Alkol ve uyuşturucu kurbanı oldu

İstanbul'da 27 yaşındaki avukat Batuhan Özer ile mimar kız arkadaşının evdeki alkollü birlikteliği kötü bitti. Arkadaşıyla birlikte alkol alan genç avukat sabah uykusundan uyanamadı. Geçen yıl anjiyo olan Batuhan Özer'in kokain kullandığı için öldüğü iddia edildi. Evde bir miktar madde bulan polis soruşturma başlattı.Batuhan Özer, Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2017'de mezun oldu. Anne ve babası ayrıydı. Bekar olan Özer, kanser hastalığını atlatan annesi için çok zor bir süreç geçirmiş, çok üzüntü yaşamıştı.
Etiler'de bir avukatın ofisini kullanan ve bu avukata dosyalarında yardımcı olan Avukat Batuhan Özer, boşanma ve ceza davalarına bakıyordu. Arkadaşlarının 'çok iyi bir ceza avukatı olacaktı' dediği Batuhan Özer, son dönemde kilo almaya başladı.

Genç avukatın ölüm gecesi! Alkol ve uyuşturucu kurbanı oldu

Kilo almasına pandemi dönemindeki yapılan koronavirüs aşılarının neden olduğunu düşünüyor bunun stresini de yaşıyordu. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde geçen yıl anjio yaptırdı. Kız arkadaşıyla evlilik planları yapıyordu.

SABAH YATAĞINDAN KALKAMADI

Batuhan Özer'in birkaç yıldır stresli geçen hayatı geçen hafta cuma gecesi İstanbul Beşiktaş'taki evinde son buldu. Vişnezade Mahallesi, Şansveren Sokak Çıkmazı'ndaki evde iddiaya göre Batuhan Özer(27) ile arkadaşı mimar Alya Ç.(25) alkol ve kokain kullanarak birlikte oldu.Ancak Batuhan Özer cumartesi sabahı yatağından kalkamadı. Mimar Alya Ç. bunun üzerine 112'yi arayıp sağlık ekibi ve polisten yardım istedi.

ALKOL VE KOKAİN BULUNDU

Verilen adrese ulaşan sağlık ekibi, yatağında hareketsiz yatan avukat Batuhan Özer'in hayatını kaybettiğini tutanak altına aldı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adreste yaptıkları incelemede Batuhan Özer'in hem alkol hem de kokain kullandığını tespit etti.Özer'in vücudunda yara veya darp izinin olmaması üzerine kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Özer pazar günü öğle namazının ardından toprağa verildi.Evde alkol şişelerinin yanı sıra kokain maddesi tespit eden polis ekipleri, mimar Alya Ç.'yi emniyete götürülüp sorguya aldı. Polisin çok yönlü soruşturmasının sürdüğü bildirildi.
 

ARKADAŞLARI BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Batuhan Özer'in Instagram'daki son paylaşımının altında yorumlar yazan çok sayıda arkadaşı, ani ölümle ilgili üzüntülerine belirten ifadeler kullandı.Kendisi gibi avukat olan arkadaşı Metehan Ovacı özetle şunları yazdı: "Seni hep yakışıklı bir avukat olarak hatırlayacağım. Hukuk fakültesinde son iki sene sana az mı ders çalıştırdım? Ben anlatırdım sen dinlerdin. Sınavlardan güzel notlar alırdık. Ortak aldığımız vekaletler, işler... Nereden bilirdim ofisine ziyarete geldiğimde bu son görüşmemiz olacaktı.

Ne güzel yemek ısmarlamıştın bana esnaf lokantasında, son yemeğimizmiş. Kaç kez Beşiktaş'a, evine davet ettin hep bi bahane buldum gelemedim. Üzgünüm dostum. Çok üzgünüm. Keşke şimdi yine çağırsan kapında bitsem. Keşke yine bir şey sormak için arasan... Hoşçakal dostum. Mekanın cennet olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.