NUMAN KURTULMUŞ TRABZON’A GELİYOR

 AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ TRABZON’A GELİYOR

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş bugün Trabzon’a gelerek çeşitli temaslarda bulunacak. Trabzon’da önce Sivil Toplum Kuruluşu ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Kurtulmuş, akşam da partisinin Trabzon Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısına katılacak.Kurtulmuş’un Trabzon programı şöyle: Saat: 14.00 STK ve Basın Buluşması (Zorlu 0Grand Otel), Saat: 16.00 Gençlik Buluşması (Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu), Saat: 17.30 Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı Ziyareti, Saat: 18.00 AK Parti Trabzon Ocak Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı (Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi)

***

BIÇAKÇIOĞLU, OTEL İNŞAATINA KARŞI ÇIKANLARI TEKRAR IRKÇILIKLA SUÇLADI

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, ilçeye getirdiği yatırımlar karşısında takınılan tavrı anlayamadığını ve bu tavrın ideolojik olduğunu tekrarladı. Bıçakçıoğlu, “Benden önce BESTT Otel vardı. Bu otel, fuhuş yapıldığı gerekçesiyle kapatıldı ve yıldızları söküldü. Oteli satmaya kalktılar, önüne de benzin istasyonu koydular ancak buna rağmen yine de kimse almadı. Yıllarca çürümeye terk edildi. Ben geldiğimde 7 yıldır kapalıydı ve kapalıyken otelin içini yaktılar. Burası metruk bir hâle dönüştürüldü. İçi o zaman yakıldı. Beşikdüzü’nün adını lekeleyen bu oteli yıktım. Çünkü otelin adı kötüye çıkmıştı. Bizim bugün yapmak istediğimiz sadece daha önce var olan otelin 5 dönümlük alanına daha çağdaş, daha büyük ve modern bir otel yapmaktan ibarettir. Yapımcısı Araplar değil de Almanlar veya Ruslar olsaydı karşı çıkmayacaklardı. Çünkü bunlar ırkçılık yapıyorlar.” dedi.

***

UĞUR AYDIN İSTİFA EDEREK BAĞIMSIZ OLAN İSİMLERE HANGİ SÖZLERLE YÜKLENDİ

AK Parti Trabzon İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, partisinden istifa ederek bağımsız aday olan ilçe ve belediye başkanlarına sert sözlerle yüklendi.Sosyal medyadan konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yapan Aydın, isim vermeden bağımsız aday olan partilileri hedef aldı. Aydın, “Dün bir partide bugün başka bir partide. Ne ilke kaldı ne duruş. Sanki bulunmaz Hint kumaşı olmuş. Ortalık kendini vazgeçilmez sananlarla dolmuş.” ifadelerini kullandı.

***

ESKİ MHP MAÇKA İLÇE BAŞKANINDAN İYİ PARTİLİ ERKAN’A CEVAP

Eski MHP Maçka İlçe Başkanı Sedat Reis, İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan’ın Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerine sert cevap verdi. Reis, “Eski Maçka İlçe Başkanı, Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi şimdi ise bir MHP üyesi olarak siyaseti çok yakın takip ediyorum. Trabzon İYİ Partinin Ortahisar İlçe Başkanı Sayın Muhammet Erkan siyasette bir yerlere gelmiş olmakla ve az çok okumuşluğu da varken niçin sorumluluğunu bilemez anlayamıyorum.  İşte Devlet Bahçeli’nin ruh sağlığı yasası bunun için gereklidir. Bu arkadaşlar geldikleri yerlerde sorundu. Şimdi de sorun. Dün de siyaseti bilmiyorlardı. Bugün de anlayamıyorlar. Fitne, fesat ve gıybetle nereye kadar gidilebilir?” dedi.

***

İYİ PARTİ 4 İLÇEYİ AÇIKLADI, SIRADA AKÇAABAT VE ARSİN VAR

Millet İttifakı çerçevesinde CHP’yle iş birliği yaparak seçime giden İYİ Parti, seçime gireceği ilçelerde adaylarını bir bir açıklıyor. İlk adayını Yomra’da Mustafa Bıyık’la açıklayan ve ilçede hayli iddialı olan İYİ Parti ardından Çarşıbaşı ve Dernekpazarı’nı açıkladı. Çarşıbaşı’nda ve Dernekpazarı’nda eski belediye başkanlarını aday gösteren İYİ Parti, bu ilçelerde de iddiasını sürdürdü. Çarşıbaşı’nda Mehmet Turan’ı, Dernekpazarı’nda ise Cevdet Cemal Cansız’ı aday gösterdi. İYİ Parti dün de Şalpazarı’nı açıkladı. Uzun yıllar eğitimcilik yapan ve sivil toplumun içinde de önemli görevlerde bulunan Mehmet Öngöz, İYİ Parti adayı oldu. İYİ Partinin açıklayacağı ilçelerin sırayla Akçaabat ve Arsin olduğu öğrenildi. Akçaabat kulislerinden edinilen bilgilere göre Millet İttifakı’nın adayının İYİ Partiden seçime girecek Ali Türen Öztürk’ün olduğu iddia ediliyor. Ancak henüz kesinleşen bir durum ortada yok. Öztürk bilindiği üzere 2011 seçimlerinde milletvekili adayı, 2014 yerel seçimlerinde de Akçaabat belediye başkan adayı olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.