OĞLUNU DOKTORA GETİRİRKEN ÖLDÜ

KONTROLDEN ÇIKTI KAMYONA GİRDİ

Giresun'dan Trabzon'a gitmekte olan Ali Akbulut (30) yönetimindeki 06 ZA 152 plakalı otomobil, Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi terminal kavşağında kontrolden çıkıp önünde seyreden H.T.adlı sürücünün kullandığı 60 K 5781 plakalı kamyona arkadan çarptı. Özel aracın sürücüsü Ali Akbulut ve araçta bulunan oğlu Muhammet Alperen Akbulut yaralandı. Ali Akbulut olay yerinde hayatını kaybederken,Muhammet Alperen Akbulut olay yerine ulaşan ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

OĞLUNU DOKTORA GÖTÜRÜYORDU

Trafik kazasında hayatını kaybeden Yozgat nüfusuna kayıtlı otomobil sürücü Ali Akbulut'un Giresun'un Bulancak ilçesindeki Jandarma Özel Harekat Komutanlığında bir süredir uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Uzman Çavuş Akbulut'un çocuğu Muhammet Alperen Akbulut'u Trabzon'a hastaneye götürdüğü ortaya çıktı. Giresun - Trabzon Karayolu bir süre trafiğe kapanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.