PKK'LI ALÇAKLAR İKİ BAKANI HEDEF ALMIŞ

TERÖRLE MÜCADELE EDENİ HEDEF ALDILAR

Terör örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla yapılan istihbarati çalışmalar sonucunda, PKK terör örgütün 2019 yılında çok sayıda sabotaj eğitimi almış Suriyeli örgüt mensubunu Türkiye’ye gönderdiği ve güvenli evlerde talimatı beklediğini tespit etti.  Terör örgütünün hedef koyduğu iki Trabzonlu bakandan biri olan Süleyman Soylu’nın bulunduğu adreslere yönelik eylem arayışında olduğu belirlenen hainlerin,  çay ve sigara paketleri içerisinde patlayıcı madde sevkiyatı yapma arayışında olduğunu belirledi.

TERÖRİSTLER SABOTAJ EĞİTİMİ ALMIŞLAR

İstihbarat birimlerinin PKK terör örgütünün 2019 yılında çok sayıda sabotaj eğitimi almış Suriyeli YPS mensuplarının Türkiye’ye gönderdiği ve güvenli evlerde eylem talimatı beklediğini belirledi. Bu teröristlerin hedefinde Bakan Soylu’nun yanı sıra Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın da olduğu belirlendi.   

DHKP/C’Lİ TERÖRİSTLER RAHAT DURMUYOR

Ankara’da tacize uğradığını iddia eden DHKP/C’li M.D’nin kız kardeşi B.D.’nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik eylem yapması için örgüt tarafından görevlendirdiği deşifre edildi. DHKP/C üyelerinin açlık eylemlerine destek veren iki kız kardeşin hakkındaki rapor Bakan Süleyman Soylu’ya ulaştırıldı. Bu arada teröristlerin silahları narkotik madde ticareti yapanlarla, patlayıcıları ise çay ve sigara paketleri içerisinde sınır illerinden Türkiye’ye sokmaya çalıştıkları belirlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü, bu tespitlerin ardından iki bakanın koruma davarını güçlendirirken, ikametlerinde ve bakanlıklarda tedbirleri iki katına çıkararak polisi alarma geçirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.