Provokasyon yapma Bekaroğlu

Prof. Dr. Bekaroğlu, bir gencin Türkçe konuşmadığı için dayak yediği iddiasını yayıyor

CHP VE HDP OLAYI PROVOKE ETTİ

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, bir gencin dayak yediği görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak ve  Ankara’da yaşanan olaya nazire yaparak, bir gencin Türkçe konuşmadığı için dayak yediğin iddia etti. Bekaroğlu’na provokatif bu yaklaşımı nedeniyle sosyal medyada tepki yağıyor.  Sosyal Medya kullanıcıları, “Her zaman başkasını provokosyanla suçlayan Bekaroğlu, şimdi kendisi provokasyon yapıyor” biçiminde tepki gösteriyor.

BEKAROĞLU’NA BÜYÜK TEPKİ VAR

Kürtçe provokasyonuna katılan CHP’li Mehmet Bekaroğlu, sosyal medya hesabından dayak yiyen bir gencin görüntülerini paylaştı. Bekaroğlu, “Tabi bu ülkede Kürtçe konuştuğu veya Kürtçe müzik dinlediği için kimseye karışılmıyor! Bu video da Türkmenistan’da çekilmiştir. Şöyle desek daha mı uygun olur? Bu video provokatörler tarafından çekilmiş ve servis edilmiştir, hesap verecekler...” Bekaroğlu’nun bu paylaşımı  PKK sempatizanlarını kışkırtıcı provokasyon olarak nitelendirildi. Kürtçe müzik provokasyonu ile gündeme gelen CHP’de Kürtçe provokasyon devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, bir gencin dayak yediği görüntüleri paylaşarak, gencin Türkçe konuşmadığı için dayak yediğini iddia etti. Bekaroğlu’nun bu paylaşımına, “Provokasyona devam ediyorsunuz” diyerek, vatandaşlar tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise Kürtçe müzik provokasyonundan dolayı CHP’nin kamuoyundan hala özür dilemediğini hatırlattı.

“CHP KÜRTÇE PROVOKASYONU DEVAM ETTİRİYOR”

Ankara’da ezan okunduğu sırada yüksek sesle müzik dinleyen 3 kişiyi uyardığı için bıçaklanarak öldürülen Barış Çakan cinayeti,  CHP ve HDP tarafından “Kürtçe müzik dinlediği için öldürüldü” şeklinde servis edilmiş,  gerçekler kısa sürede ortaya çıkmıştı. CHP’li Bekaroğlu’nun dün sosyal medya hesabından bir gencin dayak yediği görüntüleri paylaşıp, gencin Türkçe konuşmadığı için dayak yediğini iddia etmesi “CHP Kürtçe provokasyonu devam ettiriyor” yorumlarını beraberinde getirdi.

“O PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI”

Bir video paylaşan CHP’li Bekaroğlu,  Kürtçe müzik provokasyonu eleştirilerine nazire edercesine paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi: “Tabi bu ülkede Kürtçe konuştuğu veya Kürtçe müzik dinlediği için kimseye karışılmıyor! Bu video da Türkmenistan’da çekilmiştir. Şöyle desek daha mı uygun olur? Bu video provokatörler tarafından çekilmiş ve servis edilmiştir, hesap verecekler…

” VATANDAŞ “NEYİN PEŞİNDESİNİZ?” DİYE SORDU

CHP’li Bekaroğlu’nun bu paylaşımına tepki yağdı. İşte bazı yorumlar: “Sayın Hocam, daha önceki gün yaptığınız bitmeden yine aynı şekilde davranıyorsunuz. Paylaşımınızdan dolayı özür dileme ihtiyacı bile duymadınız. Şimdi yine sorgulamadan paylaşım yapıyorsunuz. Bu mu akademik ve siyasi sorumluluk?” , “Bir önceki provokasyonumuz tutmadı, önümüzdeki provokasyonlara bakıyoruz diyorsun.” , “Hocam yaşınıza hürmeten rica ediyorum Bu videoyu kaldırın neyin peşindesiniz ya!” , “Sayın vekil kantarın topunu kaçırdın. Arap birisi Kürt birinin ekinine davar kaçırmış. Kürt Arapça bilmediği için Türkçe konuş diyor Bu olaydan sen ne bekliyorsun Kürtçe müzik cinayeti dedin tutmadı…”

 

Anahtar Kelimeler:
ChpDayakBekaroğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.