Seyir Terası İçin Noktayı Koydu!

Turizm İşletmecileri ve Sanayicileri Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Çavga, Boztepe Seyir Terası için yeni uygulamanın doğru olduğunu savundu.

Tartışmalara noktayı koyan Başkan Çavga sosyal medya hesabından şu açıklmayı yaptı:

Boztepe yürüyüş yolu gündemi ile ilgili…

Boztepe; manzarası, şehrin balkonu olma özelliği ve güneşin batışının en güzel izlendiği yer olması hasebi ile şehrimizin ana destinasyonlarından biridir.

Ahmet Metin GENÇ döneminde Ortahisar Belediyesi tarafından yapılan yürüyüş yolu Boztepe’mizin güzelliğine güzellik katmıştır.

Böyle bir destinasyonda, kamu kaynakları kullanılarak yapılan bir eserin ücretsiz kullanılması turizmin mantığına terstir.

Yerli misafirleri korumak adına %50 indirimli fiyat uygulaması güzel düşünülmüş bir detaydır.

Biletini ibraz eden misafirlere yürüyüş yolu üzerinde ücretsiz çay ikram edersek sanırım orta yolu bulmuş olacağız.

Boztepe manzarasında bir bardak çay içip 30₺ ödemek inanın çok değil. 

İmkanı olmadığı için yürüyüş yoluna gitmekten imtina eden kent sakinlerine Ortahisar Belediyesinin kolaylık yapacağını ümit ediyorum.

Boztepe yürüyüş yolu ve Kızlar Manastırı bağlantısı ile ilgili çalışmalarda emeği geçen Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim’e, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Kaya’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e teşekkürler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.