Seyir terası ortaya çıktı

Ortahisar Belediyesi Meclisinin temmuz ayı toplantıları başladı. Toplantıda konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Boztepe Seyir Terasının projesinin çizildiğini ve Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünden onay beklendiğini açıkladı 02 Temmuz 2020 Perşembe 13:07 Ortahisar Belediyesi Meclisinin temmuz ayı toplantıları başladı. Toplantıda konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Boztepe Seyir Terasının projesinin çizildiğini ve Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünden onay beklendiğini açıkladı. Projenin onaylanması durumunda ağustos ayında ihaleye çıkılacak.

PROJELER İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye tarafından yapılan projelerle ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Genç, “Kadın Konuk Evi Projesi’ni ağustos ayı gibi tamamlayacağız. Küçük Dostlar Kliniği’ni şehrimize kazandırdık. Pazarkapı alanında bulunan tarihi binanın yenileme çalışmaları tamamlandı. Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam etmektedir. 2 Nolu Beşirli Mahallesi’ne düşünülen çocuk parkı 3 Temmuz’da ihaleye çıkacak. Mahallelerdeki yol asfaltlama ve beton dökme faaliyetleri devam ediyor. Tünel Akvaryum’da beton kısmı bitti akvaryum aşamasına geldik. Kredimizi çıkardık ayrı bir hesapta onu tutuyoruz. Hale aşamasında finansımızla birlikte çalışmamızı devam ettireceğiz” dedi.

SEYİR TERASI PROJESİ ÇİZİLDİ

Boztepe’de yapılacak olan Boztepe Seyir Terasının projesinin çizildiğini dile getiren Başkan Genç, “Projesi çizildi Trabzon Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nden onay beklenmektedir. Kuruldan geldikten sonra ihaleye çıkacağız. Büyükşehir Belediyemiz Boztepe’nin güney kısmında ayrı bir proje ile donatı alanları oluşturdu. Bu şekilde kurula hepsini kurula gönderdik. Koruma planı ile ilgili plan sürüyor. Ağustos gibi biteceğini ve akabinde ihaleye çıkmasını planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
OrtahisarBelediyeKoruma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.