Şike dönemleri geride kaldı

ORTAHİSAR Belediye Başkanı A. Metin Genç, Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy’un Trabzon Emniyeti ile ilgili açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Başkan Genç, “Yenilgiyi hazmedemeyen Şikeci Fener’in Başkan Yardımcısı Semih Özsoy beyefendi Trabzon Emniyetini küçük düşürmeye çalışıyor. Sen önce ortamı geren başkanın Ali Koç’a dön bir bak. Trabzon Emniyetimizi yürekten kutluyorum.” dedi.

O AÇIKLAMALARA TRABZON’DAN TEPKİ YAĞDI

Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında ağırladığı Fenerbahçe’yi ilk yarıda gelen gollerle 2-1 mağlup etti. Maç sonrası Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy’un “Girişteki tatlıksızlar hakikaten üzücüydü. Abartıldığı kadar bir şey olmadı. Ama İstanbul Emniyeti’ni gönülden tebrik ediyorum. Mumla arar haldeydik. Burada daha önceden hazırlanmış taraftara çanak tutuldu. Orada bir yetersizlik vardı.” yaptığı bu açıklamalara Trabzon’dan tepki yağdı.

“SEN ORTAMI GEREN BAŞKANINA DÖN BİR BAK”

 Fenerbahçe Başkan Vekili Özsoy’un açıklamalarına tepki gösteren Başkan Genç, “Yenilgiyi hazmedemeyen Şikeci Fener’in Başkan Yardımcısı Semih Özsoy beyefendi Trabzon Emniyetini küçük düşürmeye çalışıyor. Sen önce ortamı geren başkanın Ali Koç’a dön bir bak. Şike dönemi sona erdi artık bahaneniz kalmadı. Trabzon Emniyetimizi yürekten kutluyorum. En büyük Trabzonspor…” diyerek, Özsoy’u kınadı.

“İSTANBUL’UN FENERİNİ SÖNDÜRÜP, KARADENİZ’İN ATEŞİNİ YAKTIK”

Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendiren Başkan Genç, “Adaletsiz hakeme rağmen adalet sahaya yansıdı. Bu akşam İstanbul’un fenerini söndürüp, Karadeniz’in ateşini yakan şanlı Trabzonspor’umuzu tebrik ediyorum. Haftaya galibiyetle ve neşeyle başlamanın keyfi paha biçilmez. Bu sene o sene inşallah.” dedi.

“ADAM ALIŞMIŞ ŞİKE’YE”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın açıklamalarını hatırlatan Başkan Genç, “Ersun Yanal, ‘Birilerinin isteğiyle değil, Fenerbahçe’nin son sözü ile bu lig bitecek’ demiş. Adam alışmış şike’ye. Ersun efendiii artık o dönem sona erdi, bilesin. En büyük Trabzonspor…” diyerek, Yanal’ın açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.