Şikeyi örttüler şimdi futbolu katlediyorlar

Şikeyi örten federasyon şimdi Başakşehir için futbolu katlediyor

Meler-TFF Ortaklığı...

SÜPER Lig'de Trabzonspor'un Başakşehir'e 4-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından hakem Halil Umut Meler'e ve TFF’ye tepki dinmiyor.  Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TFF yönetimine ve VAR hakemlerine tepki gösterdi. Futboldaki yeni rezalete tepki dün Trabzon’un gündemindeydi.

Cora: Sessiz Kalmayacağız

MİLLETVEKİLİ Cora “Harika taraftar. Üst düzey tempo, inanılmaz mücadele. Beklenmedik bir mağlubiyet. TS-Başakşehir maçından sonra pozisyonları TV’den inceledim. Hakikaten hakemleriniz bizi katletti. Var odası bu işbirliğinin içerisinde. Bu pervasızlığa elbette sessiz kalmayacağız. Türk futbolunu zerre kadar düşünüyorsanız bu maçı tekrar izleyin inceleyin. Ayıp, yeter artık Türkiye Futbol Federasyonu.” dedi.

Kaya: Saha Dışı Oyunlar Var

MİLLETVEKİLİ Kaya “Trabzonspor’a yapılan bu saldırı asla kabul edilemez! Türk futbolu proje takımlarına kurban edilemez! Dün gece belki de, Türkiye’de 2018-19 sezonun şampiyonunu belirleyecek bir maç oynanmıştır. Gelin görün ki, maçta gerek orta ve gerekse VAR hakemlerinin sergilediği kuralları hiçe sayan anlaşılmaz tutum, futbolda adaleti ve ayak oyunlarını bir kez daha akıllara getirmiştir.” dedi.

Genç: Defolup Gidin

ORTAHİSAR Belediye Başkanı A. Metin Genç “Rezalet!!! Bu gece yine adaletten nasibini almamış Federasyon Başkanı ve (VAR) olan hakemleri ile ince ince doğradılar bizi. Türk futbolunu bu hale getirenler ve şikeye göz yuman Federasyon Yönetimi artık yeter! Defolup gidin! ”şeklinde konuştu. Genç, “Takımımızın ve futbolcularımızın sonuna kadar arkasında duracağız.” dedi.

SÜPER Lig'de Trabzonspor'un Başakşehir'e 4-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından hakem Halil Umut Meler'e ve Türkiye Futbol Federasyonuna tepkiler dinmiyor. Medical Park Stadyumunda maçı tribünden izleyen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Federasyon Yönetimine ve VAR hakemlerine tepki gösterdi. Şikeye göz yuman Federasyon Yönetimini kınayan siyasi isimler, Trabzonspor’a yapılan haksızlık karşısında sessiz kalınmayacağını söyledi.

CORA “BU PERVASIZLIĞA ELBETTE SESSİZ KALMAYACAĞIZ”

Milletvekili Cora “Harika taraftar. Üst düzey tempo, inanılmaz mücadele. Beklenmedik bir mağlubiyet. TS-Başakşehir maçından sonra pozisyonları TV’den inceledim. Hakikaten hakemleriniz bizi katletti. Var odası bu işbirliğinin içerisinde. Bu pervasızlığa elbette sessiz kalmayacağız. Türk futbolunu zerre kadar düşünüyorsanız bu maçı tekrar izleyin inceleyin. Ayıp, yeter artık Türkiye Futbol Federasyonu.” dedi.

METİN GENÇ “FEDERASYON YÖNETİMİ DEFOLUN GİDİN!”

Başkan Metin Genç “Rezalet!!! Bu gece yine adaletten nasibini almamış Federasyon Başkanı ve (VAR) olan hakemleri ile ince ince doğradılar bizi. Türk futbolunu bu hale getirenler ve şikeye göz yuman Federasyon Yönetimi artık yeter! Defolup gidin! Kulüp Başkanımız ve yönetiminin hem öze dönüş hem de özverili gayretlerini, Ünal hocamızın bir karakter abidesi olarak azmi ve kararlılığı ve bu şehrin hissiyatına tercüman olan tüm genç futbolcu kadromuzun sonuna kadar arkasında duracağız.” diye konuştu.

KAYA “EMEK HIRSIZLARI TÜRK FUTBOLUNA YENİ BİR DARBE VURDU”

Milletvekili Kaya “Trabzonspor’a yapılan bu saldırı asla kabul edilemez! Türk futbolu proje takımlarına kurban edilemez! Dün gece belki de, Türkiye’de 2018-19 sezonun şampiyonunu belirleyecek bir maç oynanmıştır. Gelin görün ki, maçta gerek orta ve gerekse VAR hakemlerinin sergilediği kuralları hiçe sayan anlaşılmaz tutum, futbolda adaleti ve ayak oyunlarını bir kez daha akıllara getirmiştir. Trabzonspor’un açık verilmeyen penaltısı, kendi kalesine attığı golde yapılan bariz faul, hakem kararlarının Trabzonspor aleyhine açık görüntüsü, proje takım iddialarını güçlendirmektedir. Dün akşam, Türkiye’nin gözü önünde Trabzonspor’umuzun hakkı yemiş, emek hırsızları Türk futboluna yeni bir darbe vurmuştur.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.