Söke söke Trabzon

Dün gece Trabzonspor'un sahada oyunu idare edecek topçusu yoktu. Yani Sosa veya onun gibi... Bunun sıkıntısını çektiler.

Sarı-lacivertliler, bu maçta bütün barutlarını kullandı ama Trabzon'a gücü yetmedi. Zaten kadrolara baktığınızda Trabzonspor daha güçlü. Nwakaeme tam lazım olduğunda sakatlandı. Sörloth ileride fazla tek kaldı. Ama tek kaldığı zamanda bile iyi işler yaptı. F.Bahçe'nin yediği ikinci gol, inanılır gibi değil. Ekuban, 60 metre top sürdü Jailson refakat etti. Yani herhalde dedi ki, 'Ekuban'a koşarken bir şey olursa kaldırırım.' O da al da at diye Sörloth'a attırdı. Aslında Trabzonspor'un, daha önce iki benzer pozisyonu da vardı. İlk yarıda golleri atabilirdi. F.Bahçe kazansaydı, belki de önümüzdeki sezon için yanlış kararlar alırlardı. Şimdi oturup çok acil ve acı reçeteli kararlar alması lazım. Tur, Trabzon'un hakkıydı ve söke söke aldılar. Onun için de bu maçta ve bu yazıda 'hakem şöyle yapsaydı böyle yapsaydı' tartışması olmayacak şekilde Trabzonspor kazandı. Emre, seneye teknik ekibe katılacak yani futbol ona bağlanacak. Peki Emre bu maçta bile kırmızı kart görüp kenardan atılıyorsa F.Bahçe şimdiden yanmış. Onun için F,Bahçe'nin dikkatli ve acil kararlar alması lazım..

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonSosa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.