Suriyeli dilenci operasyonu

TRABZON Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, şehirde bulunan dilencilere yönelik kapsamlı bir operasyon yaptı. Üç işlek caddede  yapılan operasyonlarda dilencilik yaptıkları tespit edilen 14’ü yetişkin 19’u çocuk ve bebeklerden oluşan toplam 33 Suriye uyruklu dilenci yakalandı.

TRABZON Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, şehirde bulunan dilencilere yönelik kapsamlı bir operasyon yaptı. Özellikle Ortahisar ilçesinde Kahramanmaraş, Kunduracılar ve Uzunsokak Caddelerinde yapılan operasyonlarda dilencilik yaptıkları tespit edilen 14’ü yetişkin 19’u çocuk ve bebeklerden oluşan toplam 33 Suriye uyruklu dilenci yakalandı. Zabıtanın Meydan Karakolu’na götürülen dilencilerin üzerinden çok miktarda para çıkarken, paralara el konularak Yabancılar Şubesi’ne teslim edildiler. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin operasyonlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
Suriyeli Dilenci Operasyonu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.