Terminale 80 milyon kredi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na Yeni Terminal’le ilgili 80 Milyon TL’lik kredi kullanılmasına yönelik meclis onaylıyla yetki verildi. Kredi tutarıyla ilgili konuşan Zorluoğlu, “İleride gelecek tren garıyla adeta ulaşım merkezi olacak yer yapıyoruz.” dedi.  Zorluoğlu, Borç ile ilgili CHP’li Turgay Şahin’den gelen eleştiriye de, “Trabzon’un zararına hiçbir şey yapmayız.” ifadelerini kullandı.

OTOGAR KREDİSİNE ONAY

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi’nde yapılması planlanan Şehirlerarası Otobüs Terminali için İller Bankasından 80 Milyon TL’lik kredi kullanılması için, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na belediye meclisince yetki verildi.

TERMİNAL YERİNİ BİR YILDIR GÖRÜŞÜYORUZ

Kredi kullanılacak olan ve ağustos ayında ihaleye çıkılacak olan yeni terminalle ilgili

CHP Grup Başkan Vekili Turgay Şahin lokasyon eleştirilerine devam etti. Değirmendere’deki lokasyonun sel dahil birçok konuda kötü bir alan olduğunu belirten Şahin’in eleştirilerine Başkan Murat Zorloğlu yanıt verdi. Başkan Murat Zorluoğlu, “Burada otogarın yeriyle alakalı 1 yıldır konuşuyoruz. Dün de bunları söyledik. Bu şehrin yeni otogara ihtiyacı olduğu açıktır. Biz halktan gelen bu talebi hizmete dönüştürüyoruz. Burada gerçekten Trabzon’a yakışır mimaride ve aynı şekilde ölçek olarak büyüklük olarak ihtiyacı karşılaşacak, konfor olarak halkın beklentilerini karşılayacak nitelikte otogar yapıyoruz. Bunun yeriyle alakalı olarak dün konuştuk. Ben şahsım yaptığım bütün çalışmalarda, bana verilen bilgilerde buranın Trabzon’da yapılacak en iyi yerlerden biri olduğunun kanaatindeyim. Allah ömür verirse göreceğiz, burası yapıldığında Trabzon’a uzun yıllar hizmet verecek bir yer. İleride gelecek tren garıyla adeta ulaşım merkezi olacak yer yapıyoruz. Bu otogarın projesini özel çizdirdik. Bende görüş bildirdim. Yeriyle ilgili tereddüdümüz yok.” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.