Tesisat odalarına eleştirdi

TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, Trabzon’un Yomra Kaşüstü’ndeki dal çık yolundaki refüjdeki tesisat odalarını eleştirdi. TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, Trabzon’un Yomra Kaşüstü’ndeki dal çık yolundaki refüjdeki tesisat odalarını eleştirdi. Ustaömeroğlu, odaların eski halinin daha iyi olduğunu dile getirdi.

ODALARA ELEŞTİRİ

Trabzon’un Yomra Kaşüstü’ndeki dal çık yolundaki refüjdeki tesisat odalarını eleştiren TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, odaların eski hallerinin daha iyi olduğunu dile getirdi. Odalarla ilgili eleştiride bulunan Ustaömeroğlu, “Trabzon Kaşüstü dal çık yolunun üstündeki refüjde tesisat odaları. Geleneksel mimarinin korunması temel önceliğimizdir. Ancak burada durum geleneksel mimarinin mutasyonuna kadar uzanmış. Kanaatimce yeni yerleşim bölgesinde böylesi bir geleneksel mimari tekrarına gerek yoktu. Çatısız halleri daha tutarlı, daha dengeli, daha ölçekli, daha kentsel görünüyor.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
YomraTMMOBMimar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.