Trabzon'a kimler giriş çıkış yapabilecek...

Trabzon'a kimlerin giriş çıkışına izin verilecek, Trabzon Valiliği'nden açıklama geldi. Trabzon Valiliği’nden yapılan duyuruda  “İçişleri Bakanlığımız tarafından yayımlanan, koronavirüs salgınıyla mücadeleye yönelik genelgedeki şartlara ek olarak, aşağıdaki şartları taşıyanlara kısıtlı illere giriş/çıkış izni verilecektir “ ifadeleri kullandı.

1- Bedelli askerlik görevinin ifası dolayısıyla bulundukları ilde, terhis işleminin ardından ayrılmak durumunda olanlara,

2- Toplu ulaşım seferleri iptal edildiğinden, terhis olan askerlerimizi bulundukları ilden özel araları ile alacak olanlara, (En kısa sürede geri dönmek kaydıyla)

3- Koronavirüs dışında vefat edenlerin cenazelerini, cenaze arası veya ambulans ile memleketlerine götüreceklere, (yakınlarından en çok 4 kişiye)

4- Söz konusu illerimize, ticari sözleşme imzalamak gibi ticari faaliyetlerin devamı niteliğindeki giriş çıkışlara izin verilecektir.  

Anahtar Kelimeler:
TrabzonVali
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.