Trabzon bu yola sessiz kalmamalı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen kentin tarihi güzelliklerinden biri olan Boztepe doğal SİT alanındaki tahribatı eleştirdi. Sürmen, “Kazdağları için ağlayan Trabzonlular Boztepe’deki katliam için ne yapıyorsunuz? Bu ayıp durdurulmalı. STK’lar neden bu kadar sessiz kaldı? Ne diyorlar? Viyadük ayaklarına sarnaşık asacaklarmış. Yok canımm. Biz gül ağacı düşünmüştük! Ayıptır ayıp.” şeklinde konuştu.  

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, kentin tarihi güzelliklerinden Boztepe doğal sit alanının Kanuni Bulvarı projesi kapsamında tünel yapmak için hafriyatın meydana getirdiği tahribata neden Trabzonluların sesini çıkarmadığını sordu. Sürmen, “Kaz dağları için ağlayan Trabzonlular. Boztepe’deki katliam için ne yapıyorsunuz? Bu ayıp durmalı.” dedi.

Kanuni Bulvarı projesinin Boztepe tüneline bağlı viyadüklerin rahatsızlık yaratacak ayak kısmına sarmaşık yapılacağı açıklanmıştı. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Sürmen, “Kaz dağları için ağlayan Trabzonlular. Boztepe’deki katliam için ne yapıyorsunuz? Bu ayıp durmalı. Sivil toplum örgütleri, özellikle Büyükşehir ve Ortahisar bu yola neden sessiz. Ne diyorlar; Köprü ayaklarına sarmaşık asacaklarmış. Yok canımmm… Biz Gül ağacı düşünmüştük. Ayıptır, ayıp!” diye açıklamalara yer verdi.

Rabia MOLLAOĞLU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.