TRABZON'DA NELER OLUYOR

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNDEN EREN BÜLBÜL JESTİ

Çekimleri Trabzon’da ve bölgede devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisinde Eren Bülbül anılacak.Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümünde herkesi derinden etkilen bir olay gerçekleşiyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde dünyaya gelen bir bebeğe, Trabzon'da teröristlerini yerini gösterdikten sonra hainler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün adı verildi. Eren Bülbül, Sen Anlat Karadeniz dizisinde "İyi ki varsın Eren" sözleriyle de anıldı. Sen Anlat Karadeniz'in fragmanındaki görüntüler dizinin hayranlarını etkiledi.

***

AK PARTİ’DE BEŞİKDÜZÜ İLÇE YÖNETİMİ DEĞİŞMEYECEK

AK Parti istifa ederek belediye başkan adayı olan Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci’nin yerine bu göreve atanan Ahmet Gören’in mevcut yönetimle görevine devam edeceği öğrenildi.

Beşikdüzü’nde Demirci’nin haricinde istifa eden olmadığı için yeni yönetim oluşturulmayacağı ve mevcut yönetimin yedeklerden isimlerle takviye edileceği öğrenildi.

Vakfıkebir, Akçaabat ve Hayrat’ta ise çok sayıda ismin belediye meclis üyeliği ya da başka nedenlerden dolayı görevinden ayrıldığı için atanan ilçe başkanları tarafından yeni yönetimler oluşturulduğu belirtildi.

***

AKÇAABAT’TA 15 MECLİS ÜYESİ YENİDEN BAŞVURDU

AK Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyeliği için 66 kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi. Meclis üyeliğiyle ilgili başvurular devam ederken aday olan isimler için AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığınca tanıtım programı düzenlendi. Parti binasında gerçekleşen programda meclis üyeliğine aday olanlar kendilerini tanıtma fırsatı buldu. Mevcut meclis üyelerinden 15’i yeniden adaylık için başvuruda bulunurken 6 isimse henüz başvuru yapmadı. Meclis üyelerinden Osman Nuri Ekim ise belediye başkanlığına aday gösterildi.

Yeniden başvuruda bulunan meclis üyeleri: Erhan Nadir, Cevdet Bayraktar, Melike Turhan, Serkan Özdemir, Mehmet Kandaz, Salih Tarakçı, Ahmet Öztürk, Tayfun Balcı, Muhammet Köse, Özkan Öztürk, Yücel Öztürk, Şaban Günaydın, Davut Gerigelmez, Sami Üçüncü, Mahmut Cihan.Henüz başvuruda bulunmayan meclis üyeleri: Cemil Kalkışım, Bünyamin Güner, Ali Ulusoy, Sultan Memiş, Abdullah Ertem, Ali Haydar Özdemir.

***

CHP DÜZKÖY’DE BAŞKAN ADAYI KÖROĞLU A TAKIMINI BELİRLEDİ

CHP Düzköy Belediye Başkan Adayı Fehmi Köroğlu, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde kendi listesinden encümen üyesi olacak adaylarla CHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek başkan İbrahim Aydoğan’a yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

A takımında; Gürgendağ Muhtarı Hasan Babuşçu, CHP Eski İlçe Başkanı Ahmet Bekar, Çalköy’den  Niyazi Turan, Aykut’tan Muhammet Kölemen, Gökçeler’ den  Ahmet  Lermi, Alazlı’dan Kamuran Kurt, Çayırbağı’ndan Nedim Küçükaslan ve Saim Demirci’ye yer veren Köroğlu yoğun bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.Köroğlu, “İlçe yönetimi ile ortak yapılacak olan planlama ile daha geniş çaplı bir yoğunluk bizleri bekliyor.” dedi. Başkan Aydoğan ise “Bütün ekip arkadaşlarımla gerek bireysel gerekse toplumsal her türlü çalışmayı yaparak başarıya ulaşacağımızdan kuşkumuz yoktur.” dedi.

***

BIYIK, KAHVAHANE BULUŞMALARI İLE MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELİYOR

Yomra’da saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Kaşüstü merkezde bulunan esnafları ziyaret etti. Kahvehane buluşmaları ile ziyarette bulunduğu mahalle sakinleri ile bir araya gelen Bıyık, vatandaşa projelerinden bahsetti.  Bütün Yomralıların başkanı olacağını her mecrada dile getiren Bıyık, “Bu hafta seçim çalışmalarımıza Yomra merkez, Kaşüstü merkez de esnaf ziyaretleri, İkisu ve Kaşüstü Sırt mahallelerimiz de kahvehane buluşmaları ile devam ettik. Tanıştık, dertleştik, sorunlarımızı paylaştık. Hepimizin ortak sevdası Yomra, durmadan çalışıp bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

***

İYİ PARTİ’NİN ARAKLI ADAYI BELLİ OLDU...

İYİ Parti, Araklı Belediye Başkan Adayını açıkladı. Araklı İlçesi başkan adayı Hasan Suiçmez oldu. Trabzon’daki ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam eden İYİ Parti birkaç ilçe dışında bütün adaylarını açıkladı. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Araklı’da iddialı olduklarını ve seçimi kazanacaklarına inandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.