Trabzon mezbahasına kavuşuyor

Trabzon’un özlemini ve eksikliğini yaşadığı Trabzon Et Kombinası ihaleye çıkıyor. Akçaabat ilçesi Çiçeklidüz Mahallesi’nde yapılacak olan kombinanın ihalesi ise 21 Nisan tarihinde Ankara’da Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

İHALE ANKARA’DA

Trabzon Et Kombinası yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Koronavirüs tedbirleri kapsamında tekliflerin sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı ihalede işin; yüzde 72,34’ü inşaat, yüzde 12,24’ü mekanik, yüzde 11,7’si elektrik, yüzde 4,35’ü arıtma işi kapsıyor. Akçaabat ilçesi Çiçeklidüz Mahallesi’nde yer tesliminden itibaren 700 gün içinde yapılacak olan kombinanın ihalesi ise 21 Nisan tarihinde Ankara’da Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde saat 11.00’da gerçekleştirilecek.

ZORLUOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da kente kazandırılacak olan et kombinasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’un mezbahana sorununu çözüyoruz. Trabzon Et Kombinası ihalesi 21 Nisan’da... Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ve milletvekillerimize müteşekkirim.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonMezbahane
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.