Trabzon’da 1 Vali Yardımcısı 6 kaymakam değişti

Trabzon’da Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 1 vali yardımcısı ve 6 kaymakam değişti.Cumhurbaşkanlığı 2020/362 Sayılı Atama Kararnamesi yayımlandı.Yayımlanan kararname ile Trabzon’da 1 vali yardımcısı ile 6 kay6makam değişti.Kararnameye göre Trabzon Vali yardımcısı Nusret Şahin, Antalya-Kepez Kaymakamı olurken Mersin-Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu Trabzon Vali Yardımcısı oldu.

Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin Sinop-Boyabat Kaymakamlığına, Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Iğdır-Tuzluca Kaymakamlığına, Düzköy Kaymakamı Yasin Akgül Kahramanmaraş-Nurhak Kaymakamlığına, Hayrat Kaymakamı İbrahim Şenkon Karabük-Eflani kaymakamlığına, Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan Tunceli-Nazimiye Kaymakamlığına, Of Kaymakamı Eyüp Fırat Muğla-Fethiye kaymakamlığına atandı. 

Erzincan-Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca Araklı Kaymakamlığına, Sinop-Durağan Kaymakamı Osman Çelikkol Çaykara Kaymakamlığına, Antalya-Gündoğmuş Kaymakamı Murat Ekinci Köprübaşı Kaymakamlığına ve Siirt-Şirvan Kaymakamı Memiş İnan Of Kaymakamlığına atandı. Öte yandan Hayrat ve Düzköy kaymakamlıkları boş kaldı.  

Trabzon’da 1 Vali Yardımcısı 6 kaymakam değişti
 

Anahtar Kelimeler:
ValiKaymakamBoyabatMezitli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105