Trabzon’da 47 olay aydınlatıldı!

Koronavirüs onları durduramadı! 

Trabzon’da bir haftada 5 bin 120 kişi sorgulandı.Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafında son 1 haftada 8 şahıs yakalandı, 47 olay aydılatıldı.

Trabzon il sınırları genelinde genelinde yapılan asayiş denetim ve kontrollerinde, Toplam 5 bin 120 şahsın sorgulaması yapıldı ve 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 3 Av Tüfeği, 29 Adet Fişek, 2 Adet Delici Kesici Alet, 150 Adet Kaçak Sigara, 25 Adet Makaron, 2,85 gr Esrar, 1020 TL Para (Kumar), 2325 lt Gümrük Kaçağı Mazot ele geçirildi.

Ayrıca Emre Aykırı Davranış, Sarhoşluk, Rahatsız Etme, Yasadışı Bahis ve diğer konularla ilgili 29 şahsa Kabahatler Kanunundan işlem yapıldı.Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 8 şahıs yakalandı.Kayıp olduğu bildirilen 6 şahıs bulundu.Kasten Yaralama, Taksirle Yaralama, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma(Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli araç Kullanmak), Kişilerin Dolandırıcılık suçları başta olmak üzere 47 olay aydınlatıldı ve 157 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Farklı gün ve saatlerde parklar 172 kez kontrol edilirken, 244 işyeri kontrol edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105