Trabzon’da bir büfede gerçekleşen saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Büfe sahibinin oğlu olduğu öğrenilen Yazgan Yuluğ'a kalasla saldıran kişi, dayak yiyen genci iki arkadaşı tarafından etkisiz hale getirildi.

KASADA DURANA SALDIRDI

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinde meydana gelen olayda O.Y. isimli 22 yaşındaki Özbek olduğu öğrenilen bir kişi akşam saatlerinde büfeye geldi. O sırada büfede bulunan Yazgan Yuluğ’dan sigara isteyen O.Y. isimli şahıs, Yuluğ’un sigarayı vermek üzere arkasını dönmesi üzerine elindeki kalasla kafasına vurmaya başladı.Yere düşen Yazgan Yuluğ’un bağırışları üzerine büfe önünde bulunan iki arkadaşı hemen içeri koşarak girerek O.Y.’yi yakalayarak yere yatırdı. Yere yatırdıkları O.O. etkisiz hale getiren iki kişi polis arayarak yardım istedi. O.Y. isimli şahıs olay yerine çağırılan polis ekiplerine teslim edildi. O.Y.’nin 3 gün önce Ankara'dan Trabzon'a geldiği, bir gün önce ise büfeye gelerek bir ürünün fiyatını ve büfenin kapanış saatini sorduğu yapılan inceleme sonrasında ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SANİYE SANİYE KAMERADA

Olay anı büfede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde O.Y.’nin büfeye gelişi, saldırıyı gerçekleştirmesi ve Yazgan Yuluğ’un arkadaşları tarafından etkisiz hale getirilmesi yer alıyor.  bu arada Baba Hakkı Yuluğ, "Görüntülere bakamıyorum, çocuğum olunca çok duygulanıyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
EtkisizSaatBüfe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.