Uzungöl'de yıkımlar ne zaman başlıyor

Bölge turizminin göz bebeği konumunda olan ve her yıl binlerce turistin akınına uğrayan Uzungöl'de otel, pansiyon ve iş yeri sayısının her geçen gün artış göstermesi, bölgede uzun süredir devam eden imar kirliği sorununu da artırdı. Bunun üzerine bölgede başlatılan dönüşüm çalışmaları kapsamında Uzungöl'de, özellikle göl çevresindeki kamu arazisinde bulunan bazı yapı ve tesisler için yıkım kararı alındı.

Gelecek günlerde yıkılması beklenen yapıların boşaltılması için tebligatlar bazı işyeri sahiplerine ulaştı. Uzungöl’de başlatılan çalışmaların 1'inci etabı kapsamında, göl kenarındaki 20 kaçak günübirlik tesis ve yapı için alınan yıkım kararı yılbaşına kadar uygulanacak. Yıkılması ön görülen işletmelerin sahiplerinin birçoğu konu hakkında sesliğini korurken, sadece kendilerinin mağdur edilmemesini ve yıkımların adil yapılmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105