“Vakfıkebir’den büyük bir güç aldım”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarına AK Parti Vakfıkebir, Şalpazarı, Beşikdüzü ve Tonya teşkilatlarını ziyaret ederek devam etti. Başkan Adayı Genç’e AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda partili eşlik etti.
“BÜYÜKŞEHİRDE HİZMETLERİMİZİ TAÇLANDIRACAĞIZ”
Teşkilat mensuplarına hitap eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, annesinin Vakfıkebirli olmasından dolayı kendisinin de Vakfıkebirli olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Cenabı Allah nasip etti, büyükşehir belediye başkanlığına aday oldum. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de sizlerin desteğiyle, Büyükliman’da gördüğümüz bu coşkuyla beraber Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olacağız. Ondan sonraki toplantıda da Büyükliman’ın ilk cemiyet toplantısını belki ilk olacak ama Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yapacağım. İnancımızın gereğidir, Cenabı Allah ancak nasip ederse bunu yapabilirsiniz. 28 yaşında cumhurbaşkanımızın liderliğinde, girmiş olduğumuz bu yolda hepinizin malumu il başkanlığı görevlerinde bulundum, iki dönemdir de belediye başkanlığı görevlerinde bulundum. Şimdi de nasip oldu, sizlerin tercihi, talebi ve cumhurbaşkanımızın da takdirleriyle beraber büyükşehir adayı oldum. Hep beraber Büyükliman bölgemize hizmet ediyoruz. Şimdi de inşallah büyükşehir olarak bu hizmetleri taçlandıracağız. Daha güzelini yapacağız. İnşallah Allah bize Beypazarı’nın yollarını yapmayı nasip etsin.”
“VAKFIKEBİR’E GÜVENİYORUM”
Vakfıkebirlilerin kendisine gösterdikleri yoğun ilgi ve alâkadan oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Adayı Genç, “Ama aynı zamanda Vakfıkebir’in kendi içindeki sorunları da konuları da bu dönemde bir taraftan yapacağız. Sadece yollarımızla kalmayacağız. İnşallah buradaki pazar yeri sorunumuz, sahil düzenlemelerinden, sokak düzenlemelerinden başta Tonya Caddemiz olmak üzere, adeta bütün hizmet aşkımızla beraber Büyükliman bölgemizde buranın merkezi olan Vakfıkebir’imize Cenabı Allah hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Cumhurbaşkanımız Ankara’da ismimi açıklayıp beni platforma davet ettiğinde dedim ki, ‘Sayın Cumhurbaşkanım beni takdirlerinize mazhar gördüğünüz için size şükranlarımı sunuyorum, onur duydum. İnşallah bütün gayretimle beraber dereceye giren bir sonuç alarak size getireceğim.’ Bunu söyledim. 2021 sezonunda Trabzonspor şampiyon olacak dedik ve olduk. Ondan sonra Cumhurbaşkanımızla bir kez daha şampiyon olacağız dedik, olduk. Şimdi de Trabzon’u büyükşehirler içinde başta Vakfıkebir olmak üzere birinci yapmaya talip olduk. Bu sözü Cumhurbaşkanımıza verdim, neye güvenerek verdim, Vakfıkebir’e güvenerek verdim. Ama Vakfıkebirliler şu anda görüyorum ki, Vakfıkebirli olan Ahmet Metin Genç’in arkasında dimdik durarak onu birinci şekilde Ankara’ya gitme kararlılığını gösteriyor. Allah hepinizden razı olsun. Hakikaten büyük bir güç alarak buradan gidiyorum. İnşallah buradan aldığım gücü hem Trabzon’umuzda hem de buraya hizmet için Ankara’ya gittiğimde ben de verdiğiniz bu gücü Ankara’da hissettireceğim.” şeklinde konuştu.
“ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILDI”
Ortahisar Belediye Başkanlığı döneminde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’in Vakfıkebir’e çok hizmetler yaptığını ifade eden AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, “46 yıldır bağımsız yürütülen Vakfıkebir belediyemiz son iki dönemdir de Muhammet Balta’ya birlikte AK Partiyle buluştu. Bu zamana kadar çok Büyükşehir ile birlikte çok güzel hizmetler yapıldı. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah sizlerle birlikte daha güçlü bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz Büyükşehrimizle çok uyumlu bir süreç geçirdik. Ben inanıyorum ki, Vakfıkebir’de partimizin almış olduğu oylardan daha yüksek bir oyu sizinle birlikte alacağız. Burada teşkilatım adına bu sözü veriyorum. Vakfıkebir’e hizmetlerinizi çok iyi biliyoruz. Her mahallemize, taşına toprağına hizmetlerinizi çok iyi biliyoruz. Fethiye, İshaklı, stadyum ve yayla yollarına kadar hizmetler yaptınız. Bizi burada çok güçlü hale getirdiniz.” cümlelerini kullandı.
“HEDEFİMİZ TRABZON’U BİRİNCİ YAPMAK”
Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerden zaferle çıkacağını dile getiren Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Gerçekten önemli bir gün yaşıyoruz. Ahmet Başkanımızın da söylediği gibi aslında bunu sürekli olarak söylüyor. Kendini Vakfıkebirli olarak ifade ediyor. Biz de bundan çok mutlu oluyoruz. Ortahisar Belediyesi tüm yayla yollarımızda ve merkezlerde yanımızda oldu. Bundan sonraki süreçte Büyükşehir ile birlikte çok daha fazlasını yapacağından şüphe etmiyorum. Bizim hedefimiz seçimde Trabzon’u birinci yapmak. Halkımızın teveccühüyle bu ülkeye, bu ilçeye hizmet etmek bize nasip oldu. Doğup, büyüdüğüm, bütün hayatımı geçirdiğim bu şehre hizmet etmekten dolayı da onur duyuyorum. Halkımıza da bütün destekleri için teşekkür ediyorum. Yine bu halk ve bu teşkilat bu seçimlerden de Cumhur İttifakı’nı zaferle çıkaracak.” ifadelerini kullandı.
“CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK”
31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri rekor oy sözünü yerine getireceklerini kaydeden AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ise, “Değerli arkadaşlar öncelikle bu hüsnü kabulünüzden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum, Gerçekten Vakfıkebir sabahın bu saatinde bizleri coşkuyla karşıladı. Bunda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın anne tarafından Vakfıkebirli olmasının da çok büyük etkisi vardır. Ahmet Başkanımız partimize kuruluşundan itibaren hizmet etmiş, teşkilatımızın içinden gelmiş daha sonra birçok ilden kalabalık olan Ortahisar’da belediye başkanlığı deneyiminde güzel işlere imza atmış bir kardeşimiz. Vakfıkebir, bizim kadim ilçelerimizden, köklü ilçelerimizden birisidir. Vakfıkebir’in desteği bizim çok değerli ve kıymetlidir. Neden bunu söylüyorum? Çünkü Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Tabi ki, Büyükşehir’i kazanacağız. Ancak rekor oyla kazanacağımızın sözünü verdik. Sayın Cumhurbaşkanımız da bizden rekor oy talep ediyor. O yüzden tüm teşkilatımızla kenetleneceğiz, birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz, önce Vakfıkebir’de sonra Büyükşehir’de başkanlarımızın ardında dimdik durup onları seçimden inşallah zaferle çıkacağız. Bu yerel seçim, ülke içinde ve dışında ülkemizin birliğine kast eden küresel çetelerin ve yerel işbirlikçilerinin gözlediği bir seçim olacaktır. Çıkacak sonucu bekliyorlar. Trabzon her seçimde üzerine düşen görevi bihakkın yerine getirmiştir. Ve bundan sonra da inşallah yerine getirecektir. Bu seçim bu açıdan çok önemli. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın sesine ses, sözüne söz, gücüne güç katmak için buradayız. İnşallah sizlerin de desteğiyle Cumhurbaşkanımıza mahcup olmayacağız.” diye konuştu.
“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİRLİKTE YÜRÜYORUZ” 
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukuz ise Şalpazarı’nın Başkan Genç’ten çok büyük hizmetler beklediğini belirterek, “Gözün aydın Şalpazarı diyoruz çünkü Şalpazarı’mızın öyle bir misafiri var ki Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç başkanımızı bugün kısa bir süre içerisinde ilçemizde ağırlayacağız. Öyle bir kişilik ki pazarda Selda Hocayı, Şalpazarı‘nda Şaban Hocayı, Salih Hocayı tanıyor Ahmet Metin Genç Başkanımız.  Yüzlerce kişiyi ismiyle birlikte telaffuz edebilecek hafızaya, arkadaşlığa, dostluğa sahip. Bu anlamda kıymetli kıymetli başkanımızı bağrımıza basıyoruz, yürekten kendisine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyoruz. Kıymetli başkanım Şalpazarı sizden çok şeyler bekliyor. Türk’ün 100 yılına imza atacak olduğumuz bu dönem Sayın Cumhurbaşkanımıza, dünya liderime partim adına, Şalpazarı adına teşekkür etmek istiyorum. Yine aynı şekilde Türk dünyasının lideri Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye yapmak istiyorum. Çünkü Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız MHP’nin, ülkücülerin, Türk milliyetçilerinin Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’tir diyen liderime teşekkür etmek istiyorum. Beş yıldır başkanımıza söylüyorum, zamanı gelecek birlikte yürüyeceğiz. Şimdi zamanı geldi Trabzon için, Şalpazarı için birlikte yürüyoruz.” açıklamalarında bulundu.
GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA SEVGİL SELİ
Şalpazarı’nda Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç, Ak Parti İlçe Başkanı Nevzat Çabuk ve kalabalık partililer grubu tarafından karşılan Başkan Genç, “Mevsim kış olmasına rağmen Ağasar’da bugün heyecan var bugün geleceğe dair umut var, mutluluk var, bu da bizi çok mutlu ediyor şu anda biz bir teşkilat ziyareti için aranızdayız ama görüyorum ki, Ağasar bu meydanda toplanmış. Kıymetli Başkanvekilimle huzurlarınızdayız yeni bir yola çıktık Cenabı Allah bu yolculukta bizleri utandırmasın. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak buradayız bugüne kadar güzel hizmetler yapıldı. Dile getirilen otopark sorunlarını, camilerimizin etrafındaki dönüşüm konularını, Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun verdiği sözler de dahil olmak üzere inşallah 31 Mart‘ta sizlerden aldığımız güçle beraber bismillah diyerek yola çıkacağız ve hepsini gerçekleştireceğiz. Bunun için gücümüz var, cesaretimiz var. Onun için Cumhur İttifakı olarak yola çıkıyoruz. Sayın Doktor Devlet Bahçeli Beye buradan şükranlarımızı gönderiyoruz. Ben Şalpazarı’nı adım adım bilirim, Sütpınar, Acısu, Geyikli… Hizmet yolculuğu devam edecek tıpkı Ağasar’ın  evladı Atilla Ataman Başkanımızla devam ettiği gibi devam edecek. Bu dönem ben kendimi Ağasarlı olarak hissediyorum. Ben Ağasar’ımızdan Şalpazarı’mızdan şampiyon olacak şekilde bir destek istiyorum, bekliyorum. Trabzon olarak şampiyon olalım, hem de Cumhurbaşkanımızın mücadelesine güç katalım, onun sesine ses olalım, onun sözünün kuvveti olalım, ona masada güç verelim. Eski Milletvekilimiz Salih Cora, bu bölgeye çok yatırım yaptı, hizmet etti. Biz de onun yolundan devam edeceğiz. Bu bölgenin milletvekili olarak elinden geleni yaptı, diğer milletvekillerimiz de aynı anlayışla hizmet etti. Şimdiki dört milletvekilimiz de aynı gayret ve çabayı gösteriyor.” açıklamalarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.