Yatırım Adası Trabzon’un Geleceği

Bu perspektifte bakıyor ve takip ediyoruz. İşlemler normal seyrinde devam ediyor.” dedi.

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği ziyarette üzerinde ağırlıklı olarak durduğu TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi’yle (Yatırım Adası) ilgili iş ve işlemlerin normal seyrinde devam ettiğini belirtti. Hacısalihoğlu, “Yeşil Endüstri Bölgesi, Trabzon’un geleceğidir. Bu perspektifte bakıyor ve takip ediyoruz. İşlemler normal seyrinde devam ediyor.” dedi. Trabzon’un Arsin ilçesinde deniz dolgusu yapılarak kente kazandırılması planlanan 2 bin 771 dönümlük alana sahip TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi’yle (Yatırım Adası) ilgili çalışmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği ziyarette üzerinde ağırlıklı olarak durduğu TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi’yle (Yatırım Adası) ilgili iş ve işlemlerin normal seyrinde devam ettiğini belirten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, “Yeşil Endüstri Bölgesi, Trabzon’un geleceğidir. Bu perspektifte bakıyor ve takip ediyoruz. İşlemler normal seyrinde devam ediyor.” dedi.

500 dönümü yerli yatırımcılara ayrılan TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi dolgu işi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2018 Yılı Yatırım Programına alınırken inşaatın 2 yılda tamamlanması bekleniyor.

Aydın GELLECİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.