4 koldan taarruz!

Trabzonspor, savunmadan forvete kadar kilit mevkilere yapacağı transferler için ince eleyip sık dokuyor.

Trabzonspor, 2019-2020 sezonu için transfer çalışmalarını sessiz ama yoğun bir şekilde sürdürüyor… Savunmadan başlayarak forvet hattına kadar 4 kritik bölgeye transfer yapmak isteyen bordo-mavililer, savunma için aradığı ismi Arjantin’de buldu.  İzleme komitesinin raporlarını detaylı bir şekilde inceleyip operasyona başlayan bordo-mavili kurmaylar, Arjantin ekibi Estudiantes'in 28 yaşındaki stoperi Gaston Campi’nin transferini bitirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Geçtiğimiz sezona Estudiantes ile başlayan Campi, burada çıktığı 11 maçın ardından devre arasında Portekiz 1. Futbol Ligi ekibi Chaves'e sezon sonuna kadar kiralanmıştı. Portekiz ekibinde 16 resmi maçta görev alan savunma oyuncusu bu maçlarda 2 gol attı. Campi için hem bonservisiyle hem de kiralık olarak transfer şartlarını masaya yatıran bordo-mavili kurmaylar, yeni sezon hazırlıkları başlamadan bu transferi sonuçlandırmak istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.