5 TRANSFER GEREKLİ!

5 TRANSFER GEREKLİ!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yeni sezon hazırlıklarının sürdürüldüğü Slovenya'nın Lyublyana şehri Kranj kasabasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Trabzonspor'da geçmişte yaşanan sakatlıkların gelecek için de endişe verici olduğuna değinen ve görünürde 5 oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu belirten Karaman, "Şu anda baktığınızda eksiğimiz 5 gözüküyor. Ama bunun 7'si de 8'i de var. Bu tamamen bütçeyle alakalı bir durum. Sonuçta uzun bir lig, kupa oynayacaksın. Bunun, yağmuru, karı, sakatlığı var. Zaten 4-5 oyuncumuz geçmiş dönemde uzun sakatlık döneminden geçmiş” dedi.Oyunvcularından birlik beraberlik içerilerinde olmalarını ve garanti oynamalarını istediğini dile getiren Karaman, “Yöneticilerimizin takıma ciddi anlamda oyuncu katmak için çalıştıklarını biliyorum. Ancak insanlar farklı olmuş. Ben bugün bir şey konuşup sözünü vermişsem bitmiştir. Ancak bir oyuncu akşam ‘gelecek’ deniyor. Bir bakıyorsun, ‘Uçak kalkmadı, o olmadı bu olmadı’ farklı mazeretler yaşanıyor. Bir taraftan da kulübün bütçesi belli, çok fazla açılmamamız lazım. Bu anlamda daha kontrollü gidiyoruz” dedi.

Transferler konusunda kendilerinin kamp yoğunluğundan dolayı sadece son noktada fikir beyan etme imkanına sahip olduklarını söyleyen Karaman, “Bütçeyi belirleyecek olan yönetimimiz de orada, yan yanalar. Şu anda böyle bir ortam var. En son nokta için bize de, ‘transfer edilecek ismi söylüyorlar. Biz de ‘Nasıl bir oyuncu geliyor’ diye bakıyoruz, şayet uymayacak bir oyuncuysa fikrimizi söylüyoruz. Ama genelde 3 aşağı 5 yukarı fikirlerimiz örtüşüyor" açıklamasında bulundu.

Bu lig hafife alınmaz!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, hafife alacakları bir ligde olmadıklarını da belirterek, "Lig zor bir lig. Her türlü zorluğa karşı hazırlıklı olmalısınız. Hafife alınacak bir lig değil. Fena bir fikstürümüz de yok. Ama ilk 4 haftaya baktığınızda zorluk derecesi olan müsabakalarımız var. Eksik bölgelerimiz var, hala katılmamış bizlerle çalışmamış oyuncularımız var. Umuyorum bir an önce aramıza katılıp, gerekli antrenmanı yapmış ve her şeyiyle hazır olmuş bir Trabzonspor olarak o müsabakaya çıkarız. Baktığımızda Başakşehir hazırlık ve kadro yapılanması noktasında bizden önde. Bizim inancımız var, güveniyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.