Abdülkadir Ömür, Trabzonspor kampında

Trabzonspor’da menisküs sorunu yaşayan ve daha sonra ameliyat edilen genç yıldız Abdülkadir Ömür Trabzonspor’un kampına katılmak üzere bugün Antalya Belek’e geldi. 61saat Abdülkadir Ömür'ün ziyaretini sabah saatlerinde duyurmuştu. Bordo Mavili takımda gösterdiği performansla dünya devlerinin radarına girmeyi başaran Abdülkadir Ömür bugün Trabzonspor’un Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’nde düzenlenen kampa geldi. Bordo mavililerin barbekü partisinin düzenlendiği otele gelen Abdülkadir Ömür, teknik heyet ve futbolcularla hasret giderdi.

 ÇİMŞİR İLE GÖRÜŞECEK

Almanya’da bir süredir tedavi altında bulunan Ömür, burada yeni teknik direktör Hüseyin Çimşir ile görüşecek. Sakatlığı ve bundan sonraki süreç ile ilgili Çimşir’e bilgi verecek.

PAZAR GÜNÜ BERLİN'E GİDECEK

Abdülkadir Ömür'ün yaptığı ziyaretle ilgili olarak ise Trabzonspor resmi twitter hesabı üzerinden, ''Yemeğe Almanya’da tedavisine devam edilen Abdülkadir Ömür de 2 gün izin alarak dahil oldu. Takım arkadaşlarıyla buluşan Ömür, pazar günü tekrar Berlin’e dönerek tedavisine devam edecek'' ifadelerine yer verdi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.