Alioui & Arabi

Trabzonspor için golcü transferinde iki isim gündeme geldi.

Trabzonspor’da Rodallega’nın takımda kalıp kalmayacağı belirsizliği konurken, bordo-mavililer için bir golcü iddiası Fransa’dan geldi. Fransa'nın Nimes takımında forma giyen ve bonservisi elinde olan Faslı forvet Rachid Alioui'nin bordo-mavililerin gündeminde olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz sezon oynadığı 30 maçta sadece 5 gollük performans sergileyen Faslı oyuncunun da Türkiye macerasına sıcak baktığı belirtildi.

26 yaşında ve 1.86 boyunda olan Alioui'nin birçok kez Fransa'da canlı olarak da izlendiği öğrenildi. Katar'ın Al Duhail takımında forma giyen ve Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki Fas asıllı Fransız oyuncu Youssef El Arabi’nin de gündemde olduğu öğrenildi. Golcü oyuncunun ismi daha önce Fenerbahçe ile de anılmıştı. Başarılı oyuncu, Katar kulübünde çıktığı 78 maçta 90 gol ve 10 asistle oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.