ARİF SIRTKAYA BAKIN NELER YAZDI

Dün akşam Beşiktaş karşısındaki Trabzonspor takımı iki perdeli oyun sundu sevenlerine…

İlk perde de kendine yakışan oyunu mücadeleyi hırsı çok daha önemlisi dik durmayı ezilmeyi değil ezmeyi yeğleyen cesur bir Trabzonspor seyretttik.  Şenol Güneş’in hamlelerinin sonuca etki yaptığını kabul ediyorum. Ancak Sosa gibi bir orkestra şefinin sakatlanması Onazi gibi bir dalgakıranın kendi kalesine gol atması, direkler verilmeyen penaltı kırmızı kartlar neredeyse Beşiktaş’ı mağlubiyetten galibiyete taşımak için elinden geleni ardında koymayan Meler denen bir küstah.. Hepsi bir araya gelince Bordo Mavililer hak ettikleri 3 puan yerine 1 puan da iyidir iyi dedirttiler.

'Galiptir yolda mağlup olanlar 'sözü tam yeridir.  Ne kepazelikler çektirmişti gidenler adeta takımımızdan utanır olmuştuk.  Neyse dönelim biz konumuza…

Trabzonspor iyi yolda.. Şimdi sıra nokta transfer çığırtkanlığında değildir. 4 tane pırıl pırıl yerli sayısın 7’ye 8’e çıkartma sayısıdır. Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu’da dünkü gazetelerde aynı görüşü belirtmişti.  Doğru birdir.  Trabzonspor’un kurtuluş reçetesi de budur. Mut mut etmenin bir alemi yoktur vesselam.

Şenol hocamla isterseniz devam edelim.

Bordo Mavi kıravata gömlek giydiyse ne kadar hoşuma gittiyse akşamki rakip deyimi o kadar gücüme gitti. Sizin rakip dediğiniz takımın yıllarca kaptanlığınızı hocalığını yaptığınızı ne tez unuttunuz. Rakip değimi o kadar gücüme gitti ki. Çemişgezeklilerden özür dileyiyim. Çemişgezek deseydiniz bari daha iyi olurdu.  Bir de maç süresince Trabzonsporlulara ve takımına küfredenlere o küfürüler onlara gitsin demeden geçemeceğim.  Son yılın müthiş derbisine ne Beşiktaş taraftarı ne de maçın hakemi hiç mi hiç yakışmadı. Böyle bir maç bundan böyle bulunur mu zannetmiyorum. Ancak böyle taraftalar böyle hakemler çok bulunur.  İki takımın yedek oyuncuları bu karşılaşmayı yönetseydiler daha adaletli olurlardı, diye düşünüyorum Dün akşamki Meler kararlarını değil de kararsızlıklarını seyir ederken yahu bunların süperi de aynı amatörü de aynı.. Eskiden kara gömlekliler derlerdi bunlara. O yüzden gömleklerini renklendirdiler ama zihniyetleri hep aynı.61SAAT
 

Anahtar Kelimeler:
Trabzonsporşenol Güneş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105