Başkan adaylarından beklentilerini sıraladı!

Trabzonspor'da Divan Başkanlığı, başkan adaylarından beklentileri sıraladı!

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor’da Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu olarak bir toplantı yaptıklarını ve bordo – mavililerin başkanlığına aday olacaklardan projelerini ve hedeflerini camia ile paylaşmalarını beklediklerini kaydeden Sürmen, toplamda 4 madde sıraladı.

Sürmen, “Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu olarak 04.03.2023 tarihinde yaptığımız toplantıda aldığımız karalar gereği , 18-19 ve 25-26 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak olan Kulübümüz olağanüstü genel kurulunda,  başkanlığa aday olacak olanların aşağıdaki konulardaki  projelerini ve hedeflerini Trabzonspor camiası ile paylaşmasını beklemekteyiz:

1-Ağır ekonomik yükün tasfiyesi için planları nedir.

2-Kulübün tüzüğüne uygun olarak mali, idari ve sportif konularda ivedilikle yönetmelikler çıkarmayı düşünüyorlar mı ,bunu taahhüt edecekler mi ?

3-Alt yapının geleceği hakkındaki düşünceleri nedir? Bu konunun çözümüne sporun paydaşlarını katacaklar mı?

4-Özellikle Yönetimin Trabzon kanadında görev alacak arkadaşlarımızın, faal siyasetin  içinde olmamalarına  ,sporun içinden gelen  ve sporun paydaşlarını büyük oranda kucaklayan kişilerden oluşmasına dikkat edecekler mi?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.