BAŞKANI KIZDIRDILAR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kongrede kendisi hakkında sarf edilen iddialara cevap verdi.

Ağaoğlu konuşmasında şu sözere yer verdi: "Geldiğimizden beri eleştirildiğim tek konu şike davasını sattı. Ahmet Ağaoğlu ben 48 saat içerisinde ne kadar  aldığını açıklayacağım . 148 gün geçti. 8 senedir devam eden bir süreç kurumsal olarak verilen bir mücadele onun arkasına sığınmadığım için mi beni hırsızlıkla itham ediyorsunuz. Uluslarası ülkede hukuk neyi emrediyorsa yöneticim var Önder bey insan biraz elini vicanına koyar bir insanı hırsızlıkla itham etmek ayıpların en büyüdüğüdür. Bilip de söylemeyen bir daha kendisine Trabzonspor için mücadele veriyorum demesin. Farkında mısınız acaba tek konu bu eleştirildiğimiz konu bu.  Şike davasını sattı Ali Koç’a satacak. Kendi kulübünün başkanına böyle bir şeyi nasıl yakıştırabilir.  

2010-2011'i SATMAKLA SUÇLAYAMAZLAR 

Bunun arkasına sığınmadık asli görevlerimizden uzaklaşmadık. 2010-11 döneminde şerefle namusla almıştır. İki ulusal gazetede yazı yazıyordum ben ya. Savcının ortaya koyduğu deliller benim TV programının birebir aynısıdır. Ben o mücadeleyi verirken Trabzonspor’un ne olduğunu bilmeyen insanlar ben 2010-11’i satmakla suçlayamazlar. Her şeyden önce kulüp başkanına sahip çıkmak lazım.   

ŞİKE DAVASINI SATTI DİYE HIRSIZLIKLA SUÇLAMAK...

  Her söze açığım ama kulüp başkanını şike davasını sattı diye hırsızlıkla suçlamak ahlaksızlığın en büyüdür.  Yattığımız yeri bilmiyoruz. Geldiğimiz zaman 8 oyuncu kulübe ihar gönderdi. Bazıları paramızı ödemiyorsanız sahaya çıkmıyoruz dediler.  Bugün aynı kadro görüyorsunuz nasıl mücadele ediyor.  Futbolcularla aramızda güven bağı oluştu. Gururumuzu onurumuzu kişiliğimizi Trabzonspor için gittiğimiz zaman bir kenara koyuyoruz. Aşağılandığımız yerler de oldu destek verenler de oldu. Sani Şener’in Metin Güneş ve bütün arkadaşları web de yayınladık. 80 Milyon lira karşınızda acil ödeme bekiliyor. Biz arkadaşlarımızla yapacağız bu işi başaracağız. Her zaman yarışın içierisinde olan bir kulüp haline getireceğiz. Sağlığımızdan  pskolojimizden verdik vermeye de devam edeceğiz.   Trabzonspor Kulübü 3 milyon İsviçre Frangına yakın para harcadı bu dava için. Bu mücadele Trabzonspor kulübü veremiyor bireyler bazında veriliyor. Yok arkadaş bu kadar ucuz değil bu iş, bugüne kadar konuşmadım. Hep söyledim bu tür konuların konuşulacağı yer genel kuruldur. Klavye delikanlığı ile olmaz. Buradayım buyrun gelin söyleyin ne zaman sattım ve kaça sattım.

  BU TAKIM YARIŞTAN ASLA KOPAMAZ 

İlk defa sesimin tonu bu kadar yükseldi. Hayatım boyunca dürüstlükten ödün vermemiş, şu sıkıntlı süreçte kulübe hizmet etmek isteyen bir adam hırsız yaftasını yapıştırmak hiç bir kulüp başkanı için kullanılmaz. Biz örnek camiayız.  Şartlar ne olursa olsun bu takım yarıştan asla kopamaz. Bugün oynamış olduğumuz futbolla taraftarın utandığı söylenebilir mi? Camia olarak desteğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu kulübün hizmetkarıyım dedim. Aramızda küskünlükler var. Hala niye küs ve dargınız. Bu görüntüyü verirsek aşağıdaki takımın derli toplu mücadele etmesi mümkün olabilir mi?  Bütün camiaya şükranlarımı sunuyorum. Çok büyük destek ve moral veriniz tabiri caizse dizlerimizin üstüne çöktüğümüzde verdiğiniz destekle ayakta kaldık. Herşeyin ötesinde vermiş olduğunuz moral sorumluluğu arttırdı. Hem de bir sonraki gün daha büyük bir şevkle problemlerin üzerine gitmemizi sağladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105