Beşiktaş’ta Adem Ljajic açıklaması

Süper Lig'in 23. haftasında Trabozonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Adem Ljajic şoku yaşandı. Siyah beyazlı ekip ağır gribal enfeksiyon geçiren Adem Ljajic'i Trabozonspor maçı kadrosuna dahil etmedi. Koronavirüs korkusu nedeniyle temkinli ve titiz davranıldığı iddia edilmişti. Siyah beyazlı ekipten açıklama geldi.Süper Lig'in 23. haftasındaki dev mücadelede Trabozonspor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ta boğaz enfeksiyonu ve yüksek ateşi olan Adem Ljajic, Trabzonspor maçı kadrosuna dahil edilmedi.

KORONAVİRÜS İDDİASI!

Trabzonspor ile çok önemli bir maça çıkacak Beşiktaş'ta Adem Ljajic şoku yaşanıyor. İtalya basınında 'Koronavirüs' korkusu nedeniyle temkinli ve titiz davranıldığı belirtildi.Hastalığı nedeniyle maç kadrosunda yer alamayacak Sırp futbolcu için İtalya'da sürpriz bir iddia gündeme geldi.Mediaset'te yer alan haberde, son günlerde Çin'de krize yol açan 'Koronavirüs' gribinin Türkiye'de korku yarattığı ve çok ciddi önlemler alındığı aktarıldı. Ljajic için de benzer bir korku ve önlemlerin alındığı savunuldu. Haberin detayında, 'Koronavirüs' korkusunun Avrupa'da hatta zaman zaman İtalya'da da hissedildiği bu nedenle herkesin temkinli olduğu bildirildi. Adem Ljajic konusunda da Beşiktaş sağlık ekibinin titizlikle duruma yaklaştığı aktarıldı.

.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşAvrupaAdem Ljajic
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.