BİLET YOK LOCA VAR...

 taraftarları bilet bulamadı, ortak loca tuttu

Trabzonsporlu taraftarlar, pazar günkü  maçında statta olabilmek için her şeyi yapıyor. Zorlu karşılaşmayı tribünden izlemek için çareler arayan bordo-mavili taraftarlar, kendi aralarında toplanarak fiyatı 10 bin TL'yi bulan 15'er kişilik locaları kiraladılar

Süper Lig'de pazar günü oynanacak Trabzonspor- Fenerbahçe maçı öncesi heyecanlı bekleyiş sürerken, bordo-mavili taraftarlar arasında bilet çılgınlığı yaşanıyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi ve çok sayıda taraftar ortada kaldı. Kulüp çalışanlarının telefonları bilet talebinde bulunanlar yüzünden sürekli çalarken; yöneticilerin, yakınlarına bile yer bulamadıkları öğrenildi. Maça gelemeyecek olan futbolseverlerden kombinelerini kulübe devretmelerini isteyen yönetim, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile kapatılan misafir takım tribünü biletlerini satışa sundu ve bunlar da kısa sürede tükendi.

BOŞTAKİ 25 LOCA DA KİRALANDI

Bilet bulamayan ve mücadeleyi stattan izleyebilmek için çare arayan bordo-mavililer ise localara hücum etti. Stadyumda maç başına fiyatları 3 bin TL ila 10 bin TL arasında değişen boştaki 15'er kişilik 25 locayı kendi aralarında toplanarak kiralayan Trabzonsporlu taraftarlar, böylece zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamış olacak. Bu arada Trabzonspor Kulübü, biletlerin karaborsa olarak satılmasına savaş açtı. Yapılan açıklamada, söz konusu biletleri fahiş fiyatlarla satışa sunanların tespiti için çalışmalara başlandığı bildirildi.

SOSA'DAN FENERBAHÇE DERSİ

Onur'un kadro dışı bırakılmasından sonra Trabzonspor'da kaptanlık pazubandının teslim edildiği Jose Sosa, arkadaşlarını Fenerbahçe maçına motive ediyor. Özellikle ilk kez sarı-lacivertli ekibe karşı forma giyecek Hosseini, Toure, Nwakaeme, Ekuban gibi isimlere bu maçın Trabzon şehri için öneminden bahseden Arjantinli, "Bu karşılaşmabizim için 3 puandan fazlası. Eğer kazanırsak omuzlarda taşınırız. Bu yüzden hata yapmadan, tüm konsantrasyonumuzla sahada olmak zorundayız" dedi.

AĞAOĞLU ARALIK'TA YİNE ADAY

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Ağaoğlu, "8 Nisan 2018'de camiamızın bize vermiş olduğu onurlu görevin bilinciyle kulübümüzü layık olduğu seviyeye taşımak amacıyla olağan genel kurulumuzda başkan adayı olduğumu kamuoyunun bilgisine arz ederim" ifadesini kullandı. Bordomavili kulüpte olağan genel kurul 1-2 Aralık'ta gerçekleştirilecek.Yunus Emre Sel

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporFenerbahçeLoca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.