Bu gurur Karaman’ın

Zor dönemde takımı ayağa kaldırdı, 3 yıllık Avrupa hasretini bitirmeye çok yaklaştı

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman’ın geleceği belirsizliğini korurken, tecrübeli isim zor dönemde bordo-mavili takımı ayağa kaldırmanın ve 3 yıl aradan sonra Avrupa arenasına çıkacak olmanın gururu yaşıyor. Hafta sonu oynayacağı Kayserispor maçını da kazanıp lig 4. lüğünü ve Avrupa Kupaları’na katılmayı resmen garantilemek isteyen Karaman, gelecek yıllardaki takımın da temellerini attı.

Sezon içinde sakat oyuncuların çokluğu ve transfer yasağı nedeniyle sıkıntılı bir süreçler de yaşayan Karaman, buna rağmen son dönemde Şenol Güneş’in ardından bordo-mavili takımdaki en başarılı isim oldu. Karaman, zaman zaman tercihleri ile eleştiri oklarını üzerine çekse de öz kaynakları verilme bir şekilde kullanması, yerli ve yabancı oyuncular arasında güven ortamını sağlamasıyla da alkış aldı.

3 yıl aradan sonra Trabzonspor’u ait olduğu Avrupa’ya taşıyacak olmanın gururunu yaşayan teknik direktör Ünal Karaman, oyuncularından Kayserispor engelini kayıpsız geçmelerini istedi. Ligde son 4 haftanın her şeye gebe olduğunu da oyuncuları ile paylaşan Karaman’ın, “Biz kalan maçlarımızı kazanmanın mücadelesini verelim. Bunu başardığımızda lig sonunda bulunacağımız yer farklı bir yer de olabilir” dediği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.