Bu hasret bitsin!

Trabzonspor, 22 yıldır kazanamadığı Kadıköy’de Fener’i bu kez yıkacak

Trabzonspor, F.Bahçe’yi yıkmaya gidiyor. Ligde ilk 2 maçta 4 puan alan Trabzonspor, Fenerbahçe derbisinden zaferle çıkarak, yıllardır bitmeyen kabusuna son vermeyi amaçlıyor. Fenerbahçe’de en son F.Bahçe’yi 22 yıl önce 23 Ağustos 1997’de mağlup eden Trabzonspor, ondan sonra oynadığı 22 maçta 12 yenilgi, 10 da beraberlik aldı. Trabzonspor, geçen sezon Kadıköy’de 1-0 öne geçerken, son saniyede yediği golle büyük hasretin bitmesini sağlayamadı.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 45 yıllık rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin 10 farkla üstünlüğü bulunuyor. Bordo-mavililer ile F.Bahçe arasında oynanan toplam 123 maçta ise F.Bahçe’nin 48, Trabzonspor’un ise 38 galibiyeti bulunuyor. Trabzonspor, F.Bahçe’ye karşı son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. Geçen sezon evinde kazanan Trabzon, Kadıköy’de 1-1 berabere kalmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.