Bu maçı irdelemesi gerekenler irdeler...

Ağaoğlu: Bu maçı irdelemesi gerekenler irdeler...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maçın ardından konuştu. Sıkıntılı bir maç olduğunu belirten Ağaoğlu " Sahada oynanan oyunu da gördünüz. Sıkıntılı bir maç oldu. Pererira'nın ayağında kırık var. Bazı faktörler devreye girdiğinde yapacak bir şey kalmıyor. Prensip olarak hakemlerle alakalı konuşmak istemiyorum. Beşiktaş maçındaki uzatma bu maçtaki uzatma... Çocuklar iyi mücadele ettiler. Hepsini tebrik ettim alınlarında öptüm.Futbol normal şartlarda 11 kişi ile oynanıyor. Bırakırlarsa futbolu 11 kişi oynayacağız.  Bu maç bugün milyonlar önünde oynandı irdelenmesi gerekenler irdeler. " dedi.

Ağaoğlu sözlerini şöyle tamamladı;

" Baktğım zaman bu takım bejklentilerimin de önünde. Sadece genç oyuncular değil jhepsi inanılmaz koştular ve inanılmaz mücadele ettiler ama farklı şeyler işin içine girdiğinde bu işler kolay olmuyor. İrdelenmesi gerekenler irdeler. Bu maçı milyonlar izledi.  Taraftara teşekkürler. Herkesin görmek istediği taraftar bu. "

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAhmet Ağaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.