Burası Trabzon buradan çıkış yok!

Trabzon’da dev maç öncesi biletler bitti. Başakşehir’i cehennem bekliyor. Trabzon’da Başakşehir maçına büyük bir ilgi var. Belki de sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan bordo-mavililerin taraftarı da dev maça kilitlendi.Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesi satışa çıkan tüm biletler erkenden tükendi. Yani bu akşam Akyazı’da 40 bin kişilik muhteşem bir koro sahne alacak. İşte özlenen ‘Trabzon cehennemi’ de bu şekilde geri dönmüş olacak. Böylesi cehennemden Başakşehir zor çıkar. Dev maç öncesi taraftar müthiş kareografi de hazırladığı belirtildi.

Taraftarın bu ilgisi Başakşehir maçı öncesi şehirde müthiş bir atmosferin oluşmasını sağlarken, herkesin aklında kazanıp şampiyonluk yolunda umutlanmak var. Bu sezon taraftarların maça ilgisi de son dönemde görülmemiş düzeyde olması da herkesi memnun ediyor. Yönetim de taraftara kritik maç öncesi kulübün ceza almaması için dikkatli olunması konusunda uyarı yaparken, maç yoğunluğu nedeniyle taraftarların toplu taşıma araçlarını kullanıp stada erken gelmesi konusunda ikaz etti.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporBaşakşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.