Dersimizi aldık Fener için pusuya yattık

Adını Avrupa Ligi’ne yazdıran Trabzonspor’da şimdi herkes derbiye kilitlendi.

Trabzonspor’da şimdiki rota Fenerbahçe derbisi… 3-1’in rövanşında AEK’ya 2-0 mağlup olmasına rağmen adını Avrupa Ligi’ne yazdıran Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, “Her maçtan ders çıkartıyoruz” dedi. Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisine kazanmak için çıkacaklarını söyleyen Karaman, “Kendimizi tedavi edeceğiz, onaracağız. Her maça olduğu gibi o Fenerbahçe maçına da kazanma adına hazırlanacağız. Zorluğunu biliyoruz. Psikolojik ortamdan sıyrılıp en iyi kadromuzla rakibimizin karşısına çıkacağız” dedi.

Karaman takım olarak tam hazır hale gelmeleri için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunun altını çizerken, “Geçen sene dar kadro ile çok iyi mücadele verdik. Geçen seneki kadrodan destek oyuncular haricinde iki oyuncu kaybettik. Diğer kalan grubumuzla o mücadeleyi yeni katılan arkadaşlarla vermeye gayret gösteriyoruz. Bazı oyuncular adaptasyonu sağlayamadı. İkinci yarı iyi mücadele ettik ama görünen o ki biraz daha zamana ihtiyacımız olacak" açıklamasında bulundu.

Her maçtan dersler çıkardıklarını vurgulayan Karaman, "Geçen seneden beri çoğunlukla mücadele eden oyuncular var. Onlara çok işi düşecek. Onların katılımıyla bu sene mücadele içinde olacağız. Her takım yenilebilir, biz de mağlup olabiliriz, bunu yaşadık. Bunlar beklemediğimiz şeyler değil. Hem oyuncular hem bizler kendi payımıza düşeni aldık. İnanılmaz dersler çıkardık. Oynayanı oynamayanı ders niteliğinde" şeklinde konuştu.

Farklı pencereden bakıyorlar

Karaman, oyuncularını yeri geldiğinde eleştirdiğini de belirtirken, “Onlar benim kardeşim. Biz hocayız, yeri geldiğinde çok ağır eleştiriler yaparız. Yeri geldiği anda ipeğe sararız onları. İkinci yarı daha doğruydular. Bu çocuklar geçen sene çok yoruldular” dedi.  Karaman güçlerini bildiklerini de söylerken, “Umuyorum beklentiler insanların beklentileri ile paralel yürür. İnsanlar bizim yaşadıklarımızdan, bizim düşüncelerimizden farklı bir pencereden, farklı bir hayal penceresinden bakıyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.