Fenerbahçe İstanbul'a getirmişti Trabzonspor kapıyor!

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Süper Lig'de tüm ekipler girişimlerini hızlandırmış durumda. Bu kulüpler arasında Fenerbahçe ve Trabzonspor aynı isim üzerinde birleşmişti. Özellikle sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal'ın kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcunun transferini Trabzonspor bitiriyor. İşte iki takımda transferde son durum ve Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı...

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında gündem yaratacak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli takımın İstanbul'a getirdiği yıldızı Trabzonspor kadrosuna katmaya hazırlanıyor.Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte gözler tamamen ara transfer dönemine çevrilirken Fenerbahçe ve Trabzonspor kadrolarını güçlendirmek için girişimlerini hızlandırdı.

Sarı-lacivertli takım sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergiledi ve ilk 17 hafta itibarıyla topladığı 31 puanla 4. sırada yer aldı.Sezonun ilk yarısında gol yollarında etkili bir profil çizen Fenerbahçe aynı başarıyı defans hattında gösterememişti.Savunmanın ortasında istikrar sorunu yaşayan Fenerbahçe, bireysel hatalardan birçok gol yedi ve beklenmedik puan kayıpları yaşadı.Trabzonspor'da da benzer bir durum yaşandı ve bordo-mavililer, hücum zenginliği açısından üst düzey bir ilk yarı performansını geride bırakırken, kaleci Uğurcan'ın çok iyi performansına rağmen savunma hatalarından kalesinde beklemediği goller gördü.Bordo-mavili takım stoper arayışlarına son sürat devam ederken ilk transferini orta saha mevkisine yaptı.Geçtiğimiz günlerde menajeriyle birlikte Trabzonspor ile transfer görüşmeleri yapmak için Türkiye'ye gelen 29 yaşındaki futbolcu için anlaşma sağlandı. Ndiaye'nin satın alma opsiyonuyla birlikte Trabzonspor'a kiralandığını belirtildi.Trabzonspor, İngiltere Premier Lig'de Stoke City forması giyen Badou Ndiaye'nin satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Süper Lig'de daha önce Osmanlıspor ve Galatasaray forması giyen Ndiaye geçtiğimiz sezon İngiltere'ye transfer olmuştu.

Bordo-mavili takım orta sahaya dinamizm katmasını beklediği Ndiaye'den sonra stoper mevkisi için listedeki yıldızlarla temaslarını hızlandırmıştı.Trabzonspor aradığı stoperi Almanya'da buldu. Ajansspor'un haberine göre, Fırtına, Bayern Münih'de forma giyen deneyimli savunmacı Jerome Boateng için girişimlere başladı.

ASBAŞKAN ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜYOR!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp'ın bu transfer çalışmasını bizzat kendisinin yürüttüğü öğrenildi.

FENERBAHÇE'NİN GÖZDESİYDİ

Stoper arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal bu doğrultuda yönetime Jerome Boateng'in ismini vermişti.

İSTANBUL'A GELMİŞTİ!

Yıldız stoper Jerome Boateng'n Fenerbahçe ile masaya oturduğu ve menajer Mirsad Türkcan ile İstanbul'da bir otelde görüştüğü ortaya çıkmıştı.Sarı-lacivertliler, savunma hattında Rami'den doğacak boşluğu bir dünya yıldızıyla doldurmayı planlamıştı ancak yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmadı.Buna göre rotayı değiştiren Fenerbahçe, stoper bölgesine Almanya'nın Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Simon Falette'yle büyük ölçüde anlaşma sağladı.Gineli futbolcuyu görüşmeler için İstanbul'a çağıran sarı-lacivertli kurmayların önümüzdeki günlerde transferde nihai sonuca varması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.