Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a geliyor!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a geliyor!

Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan lider Trabzonspor, corona virüsü sebebiyle ligin askıya alınmasını fırsat bildi ve gelecek sezonun çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavili ekipte tüm planlar şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi üzerine yapılıyor. Bu doğrultuda hareket eden Karadeniz ekibi, takımdan ayrılan John Obi Mikel'in yerine Fenerbahçe'nin eski yıldızını gündemine aldı.

Corona virüsü nedeniyle lige verilen araya liderlik koltuğunda giren Trabzonspor'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor.Gelecek sezon tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi'nde sahne almak isteyen bordo-mavililer, futbolsuz geçen bu dönemde transfere yoğunlaştı.Devre arasında birçok ismi kadrosuna katan Trabzonspor'da en dikkat çeken transfer, Galatasaray ve Osmanlıspor'da da forma giyen Badou Ndiaye olmuştu.

Yarım sezon kiralık olarak kadroya katılan Senegalli futbolcunun durumu sezon sonunda belli olacak. Obi Mikel'in takımdan ayrılmasının ardından bu bölge için arayışlarını sürdüren Fırtına'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a geliyor!

JOSEF DE SOUZA ÖNERİLDİ

Al-Ahli'den ayrılacak olan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Josef de Souza Trabzonspor'a teklif edildi. Orta saha arayan Fırtına, Brezilyalı ismi gündemine aldı.John Obi Mikel, corona virüsü salgınının ilk günlerinde Trabzonspor'dan ayrılmıştı. Kiralık oynayan Badou Ndiaye için kulübü Stok City ile de pazarlıklar sürüyor. Karadeniz temsilcisi orta sahada eksik kalmamak için buraya mutlak bir transfer gerçekleştirmek istiyor.Tam da bu anda bordo-mavli kulübe, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Josef de Souza önerildi.

SON KARARI ÇİMŞİR VERECEK

Suudi Arabistan'ın Al-Ahli ekibinden ayrılmayı düşünen Brezilyalı futbolcunun ismi teknik direktör Hüseyin Çimşir'e iletildi.Başarılı çalıştırıcı, 31 yaşındaki futbolcuyla ilgili kararını yönetime bildirecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.