Fenerbahçe'nin Sosa teklifi ortaya çıktı

Jose Sosa'nın Fenerbahçe'den alacağı para ortaya çıktı.Süper Lig'de Jose Sosa konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.Arjantin'de yayın yapan Canal Trece isimli kuruluşta görevli gazeteci Pablo Gravellone, Jose Sosa'yla ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu.

FENERBAHÇE İLE İMZALAMAYA ÇOK YAKIN 

Twitter hesabından mesajlar paylaşan Gravellone, "Sosa, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya çok yakın. İstanbul'da yaşayacağı evi bile rezerve edildi. Sosa, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine gidiyor" ifadelerini kullandı.

SOSA REDDETTİ, TRABZONSPOR BAŞKA TEKLİF YAPMAYACAK 

Trabzonspor tarafından gelen bilgilere göre Jose Sosa, Trabzonspor'dan gelen son teklifi reddetti.Bordo-Mavili ekip de bunun üzerine Arjantinli yıldızdan bir talep gelene kadar bu transferi rafa kaldırdı.

TEKLİFLER ORTAYA ÇIKTI 

Bu arada Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki Jose Sosa'ya yaptığı teklifler de ortaya çıktı.Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, Arjantinli futbolcuya 1+1 yıllık sözleşme önerirken, yıllık 1 milyon 750 bin Euro maaş teklif etti.Trabzonspor bunun yanı sıra Sosa’nın menajerine 175 bin Euro menajerlik ücreti teklifi de sundu.Arjantinli yıldızın görüşmelere katılmadığı ve bu pazarlığı sadece menajerinin yürüttüğü belirtildi.

FENERBAHÇE'NİN SOSA TEKLİFİ 

Futbol hayatına İstanbul’da devam etmek isteyen ve Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Jose Sosa’nın, Sarı-Lacivertli ekiple yaptığı anlaşmanın detayları da ortaya çıktı.Buna göre Fenerbahçe, 35 yaşındaki orta sahaya 2 senelik sözleşme imzalayacak.Sosa, Fenerbahçe'den yılda 1.9 milyon Euro maaş alacak.Tecrübeli orta saha ayrıca 500 bin Euro imza parasını da cebine koyacak.Sosa’nın menajerine de 250 bin Euro menajerlik ücreti ödenecek.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeSosa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.