Fenerbahçe - Trabzonspor muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe - Trabzonspor bu akşam Süper Lig'in 3. haftasında Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler. Ülker Stadyumu'nda bu akşam Fenerbahçe, Trabzonspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesi beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. 

Ersun Yanal yönetiminde Süper Lig'de 2'de 2 yaparak güzel bir başlangıç yapan ve liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor'u Ülker Stadı'nda ağırlayacak. Bu zorlu 90 dakika beIN Sports 1 HD ekranlarından saat 21:45'te canlı yayınlanacak.  

Fenerbahçe - Trabzonspor İddaa oranları

SAAT: 21:45

STAT: Ülker Stadyumu

Fenerbahçe (1.55)

Beraberlik (3.55)

Trabzonspor (3.75) 2,5 Alt (2.20) 2,5 Üst (1.38).

22 YIL OLDU

Süper Lig'de Ülker Stadı'nda oynanan derbilerde son yıllara Fenerbahçe damga vurmuş durumda. Fenerbahçe ezlie rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'u sahasında uzun yıllardır yenilmiyor. Galatasaray'a 20, Beşiktaş'a 12 ve Trzbzonspor'a 22 yıldır mağlup olmuyor. Bu akşam Trabzonspor'u sahasında ağırlayacak olan Fenerbahçe, 22 yıllık süreçte rakibini 12 kez galip ederken, 10 mücadele beraberlik ile sonuçlandı.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı muhtemel 11'i: Altay, Ozan, Zanka, Serdar, Dirar, Jailson, Emre, Deniz, Kruse, Rodrigues, Vedat Trabzonspor'un Fenerbahçe maçı muhtemel 11'İ:  Uğurcan Çakır, Novak, Hosseini, Hüseyin Türkmen, Joao Pereira, Abdülkadir Parmak, Jose Sosa, Doğan (Mikel) Nwakaeme, Ekuban, Sörloth Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'de yapacakları maçla 124. kez karşı karşıya gelecek. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 45 yıllık rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin 10 farkla üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertli ekip, 92 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 özel, dörder Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, toplam 123 maçtan 48'ini kazandı, bordo-mavili takım ise 38 galibiyet elde etti. Taraflar 37 karşılaşmada da eşitliği bozamadı. Rekabetteki son 5 maçı kazanamayan Fenerbahçe'nin toplam 155 golüne, Trabzonspor 133 golle cevap verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.